Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Всички игри

Детски игри Всички игри

Mario
Игра от света на супер Марио. Пребори се с всички препятствия и спаси принцесата. Играта е добре анимирана и вълнуваща.
Играна : 0
Категория : Супер Марио Игри
Powerpuff
Преоблечи Powerpuff
Играна : 119418
Категория : Игри за Разкрасяване
Yu Gi Oh Камъни
Тази игра не е с карти, но понеже другите ни игри с Yu Gi Oh са в тази категория слагаме и тази тук. В играта аниме героят трябва да се съсредоточи максимално, защото играта е по-скоро логическа, отколкото за забавление. Имаш везна, на която е поставен камък с точно указан размер и маса. Твоята задача е да поставиш същия по големина камък от другата страна на везната, така че да съвпаднат. Камъни се слагат като задържиш левия бутон на мишката докато достигнеш желаният размер. С всяко преминато нива играта с Yu Gi Oh става по сложна и по-сложна.
Играна : 11330
Категория : Игри с Карти
Аби Буминабъл
За всички момичета, които харесват Мостър Хай, качваме една игра с Аби Буминабъл. В нея ще трябва да помогнеш на Аби да се облече в неин стил и така да обере всички овации на своите почитатели.
Играна : 11644
Категория : Игри за Момичета
Август и Пепи
Клоунът Пепи работи в цирка и помага на дресьорите да опитомяват лъвовете и другите хищници. Проблема обаче, е че клоунът е черно бял и няма цвят. Точно тук трябва да се притечеш на помощ и ти. Оцвети клоунът, животните и уредите за да придобият цвят, както би трябвало да е във всеки цирк.
Играна : 77748
Категория : Игри за Оцветяване
Авиаторът
Игра специално създадена за любителите на игрите с летене и самолети. В играта, от раздела със забавни игри, трябва да избягваш летящите обекти, които застрашават самолета и да събираш бонусите лютящи из въздуха. така ще получаваш повече точки и крайният резултат ще е значително по-добър. Успешен полет на всички млади авиатори, които ще се впуснат на въздушни приключения.
Играна : 34092
Категория : Забавни Игри
Аврил Лавин
Помогни на Аврил Лавин да се приготви за концерт.
Играна : 59199
Категория : Игри за Разкрасяване
Авто Оцветяване
Ако си любител на коли, мотори и камиони, лодки и колелета, това е играта, която задължително ще ти хареса. В тази игра трябва да оцветяваш различни транспортни средства. Ако нещо се обърка винаги можеш да натиснеш ресет и да започнеш отначало.
Играна : 316228
Категория : Игри за Оцветяване
Автошкола
Добре дошли в школата на най-добрите шофьори! Трябва да преминете всички препятствия и да вземете книжка. Внимавайте, защото по пътя ви очакват определени отвличащи вниманието субекти.
Играна : 3287
Категория : Игри с Коли
Агент на КГБ
Ти си таен руски шпионин, който е изпратен на мисия да унищожава враговете на КГБ. Със специален камион ще те спуснат на магистрала, по която трябва да преследваш указаната цел. След като го настигнеш трябва да унищожиш целта с картечницата, с която си въоръжен.
Играна : 5776
Категория : Игри с Коли
Предишна 3 Следваща
Общо 293 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност