Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Полицейска тренировка
Тренирайте като елитните полицейски части. За да станете наистина добър полицай трябва да прекарате доста време на стрелбището. Убийте лошите и внимавайте за заложниците.
Играна : 78
Категория : Забавни Игри
Тесла защита
Нашествениците атакуват! трябва да защитите хората. Използвайте технологиите на Никола Тесла за да победите. Множество нива и ъпгрейди.
Играна : 49
Категория : Забавни Игри
Гол - Южна Африка
Време е за супер футбол. Добре дошли на световното първенство в Южна Африка. Изберете любимия си тим и се включете в надпреварата за купата. Нека най-добрия отбор победи.
Играна : 76
Категория : Игри на Симулатори
Супер танк
Скочете във верния ви танк и започнете борбата. Играта разполага с пет нива, всяко завършващо с бос. След всяко ниво имате възможност за ъпгрейди.
Играна : 129
Категория : Игри с Коли
Намери Дупките
Занимателна образователна игра за съвпадение на елементи, за която е нужна концентрация и съобразителност. Целта е да навигираш различните форми към правилните дупки. Само правилните дупки съвпадат. За тази цел използвай стрелките на клавиатурата.
Играна : 171
Категория : Логически Игри
Катапулт
Игра за деца с много свободно време и компютър под ръка. Стартирай предизвикателството и настрой точния си мерник. Точността ще ти трябва защото целта на играта е да мяташ боклуците на подходящото място с помощта на катапулт. Трябва да уцелиш подходящата кофа и ще спечелиш допълнителни точки. Идеалното средство за забавление е при теб, така че се възползвай максимално от тази възможност.
Играна : 131
Категория : Игри за Ловкост
Буквено Царство
Поредната образователна игра с букви и поредното предизвикателството да тестваш наученото в училище. Само че в тази игра става дума не за букви, а за цели думи. Затова без съмнение ще ти бъде още по-интересно и още по-голямо предизвикателство за твоя ум и твоите знания. Влез в играта и изиграй с мишката.
Играна : 153
Категория : Образователни Игри
Спаси Черешите
Образователна игра с букви. Целта тук е да пишеш буквите и числата, които виждаш, за да предотвратиш изчезването на черешите от твоя сладолед. Изписвай някои от думите, когато видиш, че са закачени на летящи насекоми, за да се сдобиеш с допълнителни животи. Спаси черешите и ще ти бъде хем вкусно, хем ще спечелиш играта.
Играна : 66
Категория : Образователни Игри
Игра за Рециклиране
Игра, която ще ангажира вниманието ти по важни теми свързани с опазването на околната среда. Нещо, което стана модерно напоследък, и в което да вземеш участие и ти. Играта е забавна и полезна и се играе с клавишите-стрелки. С тяхна помощ се движиш и рециклираш, и разбира се спасяваш света.
Играна : 99
Категория : Образователни Игри
Игра с Букви
Образователна игра с намирането на букви. Кликни на Пух, за да му помогнеш да намери главните букви, след това намери малки другарчета, които съвпадат. Играта е подходяща за малки и големи деца, които искат да запълнят свободното си време с нещо полезно. Приеми предизвикателството и намери всички букви в играта.
Играна : 167
Категория : Образователни Игри
Предишна 5 Следваща
Общо 229 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност