Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Футболна Купа 2014
Намираш се на много интересно място, на футболно игрище, на което ще се реши кой ще бъде футболен шампион и кой ще остане на второ място. Присъедини се и ти към реалното приключение, което ти предлагам - футбол и емоции безспир. В началото на играта имаш възможност да избереш нация, с която да станеш шампион.
Играна : 499
Категория : Игри за Ловкост
Стил Маджонг
Класическа игра за забавления стил маджонг. Плочките са изображения, в които ти трябва да намериш еднаквите и да кликаш върху тях, за да ги премахнеш от играта. Игрите базирани на стила маджонг са изключително забавни и любими на всички деца и възрастни в цял свят.
Играна : 95
Категория : Логически Игри
Космически Фурии
Игра за двама, в която скуката е нещо непознато. Приключението е свързано с планетата Земя и нейната защита. Играта е идеална и за двама играчи. При тази опция конкурент може да бъде твой приятел. Играта има опция и за повече играчи - в този случай ти ще се срещнеш лице в лице с армия войници от цял свят.
Играна : 358
Категория : Игри за Двама
Галактически Камъни
Магията на тази игра ще те пренесе в необятния космос, където те посрещат няколко галактически нива. Но за да ги преминеш трябва да започнеш от първото. Нивата са общо 30. Още в първото ниво трябва да събираш точки като премахваш галактически камъни. Камъните се премахват по три или повече на ред.
Играна : 225
Категория : Игри на Приключения
Китайски Маджонг
Класическа игра за свободното време, която несъмнено ще те накара да играеш още и още. Имаш контролно време, за което трябва да намериш всички еднакви плочки. Това прави играта по-трудно от обикновено, затова се концентрирай максимално и ще успееш да преминеш нивото за кратко време.
Играна : 165
Категория : Логически Игри
Сара на Спа Процедури
Забавна игра за момичета, които искат да разкрасяват кукли. Принцеса Сара е на спа процедури и разкрасяване, които ще направиш ти. Ще се погрижиш за външния й вид, облеклото, ръкавиците, прическата и разбира се избора на грим. Забавлявай се със Сара и я превърни в най-красивата принцеса на света.
Играна : 993
Категория : Игри за Разкрасяване
Робо територии
Робо хаоса настъпи! Вие сте супер робот и трябва да се отбранявате срещу настъпващите войски. Колкото повече задържате стрелбата си толкова по мощен става изстрела ви.
Играна : 39
Категория : Забавни Игри
Нано война
Време е за война в човешкото тяло. Вие контролирате сините клетки, докато противника ви контролира червените. Целта ви е да завземете всички клетки на противника.
Играна : 55
Категория : Забавни Игри
Военна База 2
Защитавай военната база от врага! Изпращай необходимата бойна техника на бойното поле, където врага се опитва да надделее. Играта е забавна и ако очакваш и секунда време за размисъл ще загубиш. Тук ще ти е необходима концентрация, бърза мисъл и разбира се смелост. Правилното действие е решаващия фактор в играта.
Играна : 294
Категория : Игри с Камиони
Зомби Град
Намираш се в град пълен със зомбита, които трябва да се приберат от улиците. За тази цел разполагаш с подходящо превозно средство, голям камион, с който да събираш загубените души и да ги пускаш в огъня. Използвай мишката, за да ги пренесеш точно там където трябва. Клавишите стрелки са за движение, а мишката за пренасяне на зомбитата.
Играна : 215
Категория : Игри с Камиони
Предишна 5 Следваща
Общо 238 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност