Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Престъпление в Хотел
В тази игра действието ще те пренесе във виртуална среда, в която е извършено тежко престъпление. Сцената е хотел, а ти си в ролята на детектив, който се опитва да разкрие извършеното криминално деяние. Ще успееш ли да откриеш истината или ще приключиш играта по-бързо отколкото очакваш? Открий отговора в интерактивната среда, която нашия сайт ти предлага.
Играна : 171
Категория : Логически Игри
Шаолин майстор
Стани истински Шаолин майстор. Премини изпитанията и се докажи пред другите монаси. Вникни в мистицизма и се забавлявай с тази невероятна игра.
Играна : 93
Категория : Забавни Игри
Незабавно Бягство
Приключенска игра изпълнена с предизвикателства и интересни моменти. Трябва да избягаш, но приключението далеч не приключва с това. Ще навлезеш в серия от мистериозни събития, които ще те оставят без дъх и ще те накарат да се върнеш и да изиграеш играта отново. Бягай, защото мистериозен убиец се опитва да те хване.
Играна : 199
Категория : Игри на Приключения
Открий Търсеното
Намери скритите обекти и ще спечелиш играта! Ако детективските ти умения имат нужда да покажат себе си на света, то тази игра е точно за теб. Ще търсиш, ще анализираш и ще правиш всичко онова, което ти харесва, толкова време, колкото желаеш. А по-късно може да се върнеш и да изиграеш играта отначало. Играй с мишката и се забавлявай.
Играна : 173
Категория : Логически Игри
Робо бягство
Поемете контрол над робота Рони, който е в опасност. Бягайте през коридорите на космическата станция като се пазите от газови бутилки, плазмени облаци и други. Не забравяйте да събирате всички бонуси, който можете.
Играна : 127
Категория : Забавни Игри
Приключение с шарени панталони
Човека с шарените панталони е на велико приключение! Придружете го по пътя му през шантави паяци, мишки и какво ли не друго. Разполагате с тичане, скок и своята изобретателност за да оцелеете.
Играна : 106
Категория : Забавни Игри
Пикселни зомбита
Ако някога сте се чудили що е то квадратно зомби, то сега ще разберете. Вие влизате в ролята на оцеляващ в квадратния свят на зомбитата. Опитайте се да оцелеете възможно най-дълго. С всяко поразено зомби можете да си купите различни подобрения по екипировката.
Играна : 62
Категория : Забавни Игри
Детективи
Поредната супер забавна детективска игра, която ще те подложи на изпитание. Имаш особено важната задача да проследиш двама души, които извършват емоционално престъпление. Трябва да събереш необходимите доказателства, за да отговориш на очакванията на клиента, който с нетърпение очаква резултата от твоята работа.
Играна : 297
Категория : Игри на Приключения
Том и Джери Детективи
Ще се изненада от приключението, което те очаква в настоящата игра! Извикай цялата си концентрация защото те очаква детективска игра с главни герои Том и Джери - любимците на поколения наред. В тази игра те са приятели, но то няма да направи приключението по-малко интересно. Затова запретвай ръкави и решавай тежките случаи с твоите приятели.
Играна : 288
Категория : Логически Игри
Разбий блокчетата
Забавен римейк на класическата игра на блокчета. Разбийте всички блокчета за да минете нивото. Не изпускайте топчето и бонусите, като се пазите от падащите анти бонуси.
Играна : 75
Категория : Забавни Игри
Предишна 5 Следваща
Общо 232 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност