Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Рицарска тактика
Рицарите са готови за битка. Поведи ги към победа. Използвай тактика и хитрина за да надделееш над противника. Играта е походова, така че имате време да обмислите действията си.
Играна : 66
Категория : Забавни Игри
Войната на буболечките
Буболечките никога не почиват. Започнала е война между различните видове. Влючи се в битката и покажи кой заслужава да оцелее. Избирай внимателно какви подобрения да направиш на вида си за да спечелиш битките.
Играна : 69
Категория : Забавни Игри
Блокчета
Интересна пъзел игра с много предизвикателства. Разреши пъзелите като изкараш от екрана червените блокове. Можеш да променяш формата на блокчетата и това е ключа към успеха.
Играна : 142
Категория : Забавни Игри
Принц на войната
От голямата война са изминали цели 23 години и злият крал се готви да потопи отново всички кралства във война. Влез в ролята на слем принц и спаси хората от злите сили.
Играна : 63
Категория : Забавни Игри
Елитни части
Готина тактическа игра, в която поемате ролята на командир над специален отряд. Трябва да превземете позициите на врага. За целта трябва да използвате тактическите предимства на терена и разнообразните сгради и укрепления.
Играна : 88
Категория : Забавни Игри
Мистичен кръг
Мистичен кръг е забавна приключенска ролева игра. Целта ви е да съберете седемте части на мистичното огледало. То е загубено на мистичния остров, на който се намирате. Играта предлага единадесет нива на трудност.
Играна : 92
Категория : Забавни Игри
Топки във фабриката
Интересна логическа игра с топки. Требява да оцветите топката по същия начин, който е представен на картинката. Помислете добре и изпълнете всички задачи.
Играна : 234
Категория : Забавни Игри
Бойни роботи
Супер занимателна игра с RPG елементи. Включи се в боен турнир с роботи. Всяко ниво е среща срещу вражески робот. Справи се с противника като използваш магазина за подобрения.
Играна : 109
Категория : Забавни Игри
Боен влак
Ти си машинист на първия в света боен влак. По релсите те очакват много противници. Унищожи ги всички, паразувай подобрения за влака ти от магазина и се справи с вражеските босове.
Играна : 127
Категория : Забавни Игри
Тухлен двор
Играта има много проста концепция - подреди тухличките така че да изградиш възможно най-високата кула. Но като се добавят и законите на физиката тази простра концепция става неимоверно по-интересна. Изпровай уменията си в един от 12-те различни режима на игра.
Играна : 196
Категория : Игри за Подреждане
Предишна 5 Следваща
Общо 253 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност