Най-нови

Детски игри Най-нови

Салонът на Барби
Барби и нейните приятели се подготвят за много важно събитие и трябва да изглеждат перфектно. Барби е избрала много хубаво студио за красота, където ще й подготвят грима за специалното събитие, и в което ще вземеш участие и ти.
Играна : 335
Категория : Барби Игри
Танцът на Барби
Ела при Барби да танцуваш до насита. В тази игра с най-известната кукла-героиня в света. Партито е в разгара си и танците тепърва започват, затова се приготви да направиш най-дивите движения в живота си и да се забавляваш до насита.
Играна : 333
Категория : Барби Игри
Грим за Руса Барби
Русата Барби на екрана ти ще ходи на вечерно парти и твоята задача е да й подготвиш грима и визията. Тя иска да изглежда възхитително и в крак с модата, за да привлича всички погледи към себе си. Затова се постарай и я гримирай по най-добрия възможен начин.
Играна : 308
Категория : Барби Игри
Времето на Барби
Барби те очаква в поредното предизвикателство включващо нейната специална особа. Затова се въоръжи с търпение и прояви своята креативност в тази лека забава, в която трябва да преобразиш Барби за деня, който я очаква. Междувременно се забавлявай както ти си знаеш.
Играна : 570
Категория : Барби Игри
Колата на Барби
Колата на най-известната кукла в света, Барби, ще те посрещне още в началото на тази игра. В нея разбира се ще бъде и известната кукла, която ти ще трябва да насочваш по пътя. Тя иска да се прибере у дома, но не знае как. Докато шофираш и показваш пътя трябва да събираш и допълнителни точки.
Играна : 450
Категория : Барби Игри
Барби на Зъболекар
Идеалната усмивка е първото нещо, което се забелязва в един човек. Първото впечатление се дължи именно на нея, която е част от уникалната визия на личността. Лошите зъби не са извинение, затова в тази игра ти ще бъдеш в ролята на зъболекар, който трябва да оправи зъбите на Барби.
Играна : 1060
Категория : Барби Игри
Коледата на Барби
Идеалната Коледа на Барби е в разгара си. Дългата подготовка е налице, но тя все пак има нужда от твоята помощ, за да бъде всичко идеално. Тя иска да пее в църковния хор с децата, затова подготовката трябва да бъде на ниво. Ти трябва да се погрижиш за нейния стил по време на това грандиозно представяне.
Играна : 576
Категория : Барби Игри
Барби и Риана на Спа
Интересна игра, в която Барби ще бъде заедно с известната американска певица Риана и ще прекарат заедно един ден в луксозен спа център. Спа процедурите са много и интересни, но както винаги в нашите игри се крие закачка, която няма да ти даде мира до края на играта.
Играна : 571
Категория : Барби Игри
Зимна Ваканция
Барби и нейното семейство ще предприеме дългоочакваната ски ваканция за този сезон. Затова в тази игра с твоята любима героиня Барби ще трябва да облечеш и Кен по подходящ начин за тяхната ваканция. Облеклата трябва да са топли и подходящи за ски пистата.
Играна : 589
Категория : Барби Игри
Некронимите 1
В тази игра с карти трябва да избираш мъдро картите, които ще използваш за атака на твоя опонент. Колкото повече печелиш, толкова повече животите ще бъдат във възход. За да играеш използвай мишката, избирай карта, после кликай върху книгата в центъра и играй с избраното.
Играна : 308
Категория : Игри с Карти
Предишна 5 Следваща
Общо 218 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност Igri