Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Топки и кофи
Готина пъзел игра, в която трябва да вкарате топките в кофите с еднакъв цвят. Можете да събирате монетите по нивата за бонус точки. За да изстреляте топката във въздуха кликнете на нея и после определете силата и параболата.
Играна : 240
Категория : Игри за Подреждане
Галактическо завладяване
Забавна игра от тип защита с кули. Действието на играта се развива бъдещето. Вие сте лидер на технологически напреднала раса. Трябва да защитите командния си кораб от нашествениците. За целта можете да използвате богат набор от кули, бойни единици или капани.
Играна : 90
Категория : Забавни Игри
Джетбот
В тази игра трябва да съберете всички звезди за да продължите нататък. Уловката е там, че имате ограничено гориво. Използвайте горивото си максимално ефективно и се пазете от капаните поставени по нивата докато събирате звездите.
Играна : 84
Категория : Забавни Игри
Понг
Иновативен подход към класическата игра на понг. Забавлявай се с тази супер аркадна игра, комбинираща класическата игра едно на едно и бутането на тухлични едновременно. Трябва да се бориш на два фронта затова се концентрирай максимално.
Играна : 108
Категория : Забавни Игри
Ничия земя
Игра от тип "открий разликите". Играта предлага красиви изображения и музика. Потопи се в мистерията и открий всички разлики в призрачните и меланхолични картинки.
Играна : 115
Категория : Забавни Игри
Битка с карти
Интересна и задълнбочена игра с карти. Картите ви представляват митични бойци от различни епохи. Трябва да ги развивате чрез битки. Целта ви е да побеждавате противниците, който се генерират на случаен принцип. Вълползвайте се от различните умения, с които разполага всеики герой.
Играна : 84
Категория : Забавни Игри
Спектромансър
Спектромансър е забавна и много задълбочена игра на карти. Ако обичаш фентъзи и карти игри, то тази ще ти хареса неимуверно много. Подбери и обмисли внимателно стратегията си и унищожи всички противници.
Играна : 102
Категория : Забавни Игри
Бейзбол
Забавна игра за всички фенове на бейзбола. Удари хоумрън и спечели възможно най-много точки. Играта ще ти постави нови и нови цели. Поеми всички предизвикателства и спечели бейзболната игра.
Играна : 141
Категория : Забавни Игри
Адски ченгета
Помогни на адските ченгета да стигнат до магазина за понички. Разбий абсолютно всичко по пътя си което можеш, без изключение. Внимавай да не се обърнеш, защото тогава губиш играта.
Играна : 240
Категория : Игри с Коли
Оръдие и викинги
Забавна и занимателна игра, в която трябва да се изправите срещу сбирщина викинги. използвайте оръдието си за да ги взривите. Играта предлага много нива и реалистична физика.
Играна : 134
Категория : Забавни Игри
Предишна 5 Следваща
Общо 255 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност