Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Балонени воини
Шарена игра в която трябва да поемеш контрол над зеленото оръдие и да унищожиш червеното такова. В различните нива ще има и неутрални оръдия, които можеш да завладееш като стреляш по тях.
Играна : 110
Категория : Забавни Игри
Покер губернатор
Интересна игра на покер с множество допълнителни елементи като закупуване на имоти и изграждане на репутация. Стани собственик на цели градове, усланяйки се само на уменията ти на покер масата. Трудността на противниците непрекъснато ще нараства.
Играна : 88
Категория : Забавни Игри
Господин риба
Помогни на господин риба да преплува безопасно морските дълбини. Целта ти е да събираш монети, като избягваш скалите. Стигни възможно най-далеч!
Играна : 132
Категория : Забавни Игри
Отвлекатори
Интересна игра с ретро вид, в която трябва да спасиш хората от извънземните. Те ще се опитат да ги отвлекат, но ти ще им се притечеш на помощ с твоя космически кораб. Не позволявай нито един човек да бъде отвлечен, унищожи нашествениците!
Играна : 100
Категория : Забавни Игри
Рок риск
Супер забавна музикална игра. Трябва да скачаш по правилните платформи на фона на рок музика. От точността ти зависи ритъма на мелодията и това колко точки ще натрупаш.
Играна : 94
Категория : Забавни Игри
Лари спасителя
Весела и комична игра в която си в ролята на спасител при басейн. Помогни на Лари да си свърши работата и да спаси удавниците по неговите смешни и нестандартни начини. Имаш една минута за да се справиш с всяка ситуация.
Играна : 133
Категория : Забавни Игри
Снайпер
Един добър и човек е несправедливо вкаран в затвора. Твоята задача като елитен снайпер е да му помогнеш с бягството. За целта трябва да елиминираш пазачите и всеки изпречил се на пътя.
Играна : 184
Категория : Забавни Игри
Странен свят
Стилна игра тип открий разликите. Във всяко ниво имате по две стилни картини и трябва да откриете петте разлики. С всяка следваща рисунка задачата ще става по-трудна.
Играна : 193
Категория : Логически Игри
Космически пилот
3D космически симулатор с над 30 различни нива и множество умни противници. Трябва да оцелееш във всяко ниво за да продължиш напред. С всеки унищожен противник трупаш опит и придобиваш нови умения.
Играна : 145
Категория : Забавни Игри
Извънземна битка
Избери страна във военния конфликт на чужда планета. Можеш да избираш между извънземните нашественици или хората колонизатори. Целта е да разрушиш вражеската база. Използвай умно бойните ти единици за да успееш.
Играна : 154
Категория : Забавни Игри
Предишна 5 Следваща
Общо 258 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност