Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Елитен рицар
Ти си смел рицар в тази красива игра за средновековни герои и чудовища. Целта ти е да опазиш крепостта от нашествието на чудовища. След всяка вълна имаш възможност за подобрения в екипировката.
Играна : 51
Категория : Забавни Игри
Сенчеста разходка
Намери пътя към изкуплението през сенчестата гора. Натистни правилния бутон на различните препядствия за да продължиш безпрепядствено напред. Преодолей препядствията без грешка за повече точки.
Играна : 59
Категория : Забавни Игри
Отровните
Метрополис е нападнат от радиоактивни същества след експлозия във фабриката за сладолед. На теб се пада задачата да се пребориш с тях и да спасиш града. Играта предлага интересни походови битки с множество различни същества и предмети за събиране.
Играна : 204
Категория : Игри с Животни
Червена буря
Защити родината от роботизираната армия. Имаш на разположение най-различни стационарни кули, както и мобилен робот унищожител. Всяка робо кула може да бъде подобрена. С унищожаването на враговете робо боецът ти трупа опит и придобива нови умения.
Играна : 68
Категория : Забавни Игри
Заешки взрив
Интересна и забавна игра за зайчета, моркови и космос. Изстреляйте в космоса вашите зайчета-байчета изследователи. Използвайте морковеното оръдие за да ги уцелите във въздуха и да ги ускорите. С цел постигане на по-добри резултати играта ви предлага много различни ъпгрейди.
Играна : 79
Категория : Забавни Игри
10800 зомбита
Аркадна супер забавна игра за зомбита. Ти си в ситуацията на оцеляващ в един свят пълен със зомбита. По пътя ще намериш много оръжия които да ползваш срещу тях. Играта предлага динамична атмосфера и много забавление.
Играна : 139
Категория : Забавни Игри
В тъмниците
Динамична игра с рпг елементи, в която ще се изправите срещу множество различни чудовища. Обикаляйте тъмниците и събирайте различни предмети. Разгадайте тъмните загадки по пътя ви. Разполгате с различни умения - възползвайте се от тях по най-добрия начин.
Играна : 94
Категория : Забавни Игри
Спитфайър 1940
Задълбочена игра за Втората световна война и в частност битката за Англия. Ти си обещаващ английски командир и имаш задачата да защитиш родината. Трябва да управляваш бойното си звено, хора, умения, бойни машини и други. От действията ти пряко зависи хода на битката.
Играна : 96
Категория : Забавни Игри
Ръката на отмъщението
Бойци от всички краища на света се събират. Ти си изгряваща звезда и трябва да се докажеш. Очакват те напрегнати битки и свирепи противници. Използвай комбо атаки и специални удари за да победиш. Играта има разлини режими и много нива.
Играна : 81
Категория : Забавни Игри
Индиана Джоунс
Изключително интересна игра в стила на Индиана Джоунс. Цели нива изпълнени със смъртоносни капани и загадки. Трбява да разгадаеш капаните ако искаш да оцелееш и да продължиш нататък.
Играна : 87
Категория : Забавни Игри
Предишна 5 Следваща
Общо 257 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност