Най-нови

Детски игри Най-нови

Грим за Руса Барби
Русата Барби на екрана ти ще ходи на вечерно парти и твоята задача е да й подготвиш грима и визията. Тя иска да изглежда възхитително и в крак с модата, за да привлича всички погледи към себе си. Затова се постарай и я гримирай по най-добрия възможен начин.
Играна : 279
Категория : Барби Игри
Времето на Барби
Барби те очаква в поредното предизвикателство включващо нейната специална особа. Затова се въоръжи с търпение и прояви своята креативност в тази лека забава, в която трябва да преобразиш Барби за деня, който я очаква. Междувременно се забавлявай както ти си знаеш.
Играна : 542
Категория : Барби Игри
Колата на Барби
Колата на най-известната кукла в света, Барби, ще те посрещне още в началото на тази игра. В нея разбира се ще бъде и известната кукла, която ти ще трябва да насочваш по пътя. Тя иска да се прибере у дома, но не знае как. Докато шофираш и показваш пътя трябва да събираш и допълнителни точки.
Играна : 417
Категория : Барби Игри
Барби на Зъболекар
Идеалната усмивка е първото нещо, което се забелязва в един човек. Първото впечатление се дължи именно на нея, която е част от уникалната визия на личността. Лошите зъби не са извинение, затова в тази игра ти ще бъдеш в ролята на зъболекар, който трябва да оправи зъбите на Барби.
Играна : 1005
Категория : Барби Игри
Коледата на Барби
Идеалната Коледа на Барби е в разгара си. Дългата подготовка е налице, но тя все пак има нужда от твоята помощ, за да бъде всичко идеално. Тя иска да пее в църковния хор с децата, затова подготовката трябва да бъде на ниво. Ти трябва да се погрижиш за нейния стил по време на това грандиозно представяне.
Играна : 535
Категория : Барби Игри
Барби и Риана на Спа
Интересна игра, в която Барби ще бъде заедно с известната американска певица Риана и ще прекарат заедно един ден в луксозен спа център. Спа процедурите са много и интересни, но както винаги в нашите игри се крие закачка, която няма да ти даде мира до края на играта.
Играна : 523
Категория : Барби Игри
Зимна Ваканция
Барби и нейното семейство ще предприеме дългоочакваната ски ваканция за този сезон. Затова в тази игра с твоята любима героиня Барби ще трябва да облечеш и Кен по подходящ начин за тяхната ваканция. Облеклата трябва да са топли и подходящи за ски пистата.
Играна : 544
Категория : Барби Игри
Некронимите 1
В тази игра с карти трябва да избираш мъдро картите, които ще използваш за атака на твоя опонент. Колкото повече печелиш, толкова повече животите ще бъдат във възход. За да играеш използвай мишката, избирай карта, после кликай върху книгата в центъра и играй с избраното.
Играна : 238
Категория : Игри с Карти
Некронимите 2
Отвори си картите, за да можеш да се бориш срещу компютъра. За всяко следващо ниво играта ще става по-трудна, но процесорното време ще бъде по-оптимизирано. За да играеш играта използвай само мишката. Избери си карта, кликни върху книгата в центъра и играй.
Играна : 283
Категория : Игри с Карти
Пасианс Цвете
Премести всички карти на предвидените места в този пасианс, наречен цвете. Премести всичките 52 карти както следва - от асото до попа. Имаш възможност да преместваш карти по всякакви начини, като например редуваш червената с черната боя. Може да ги групираш и да ги преместваш на празните места.
Играна : 200
Категория : Игри с Карти
Предишна 5 Следваща
Общо 218 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност Igri