Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Вайпър предизвикателство
Имаш шанс да седнеш зад волана на легендарния Додж Вайпър. Покажи на какво си способен с този спортен автомобил. Играта предлага различни предизвикателства. Докажи уменията си и ги мини всичките.
Играна : 73
Категория : Игри с Коли
Платформър
В тази игра трябва да стигнеш възможно най-далече като се опитваш да управляваш майсторски черния квадрат. Пази се от капани и шипове. Управлението става с бутона "space" за скок и двоен скок.
Играна : 41
Категория : Забавни Игри
Камион и препядствия
Целта ви в тази игра е проста - да отведете камиона до края на екрана. Между вас стоят подвижни препядствия, които не трябва да докосвате. Управлението става чрез задържане на левия бутон на мишката за ускорение.
Играна : 67
Категория : Игри с Камиони
Чипърс
В тази забавна игра целта ти е да сблъскаш два или повече Чипърс от един цвят. Колкото повече успееш да блъснеш, толкова повече точки ще натрупаш. С всяко следващо ниво цветовете им стават все повече.
Играна : 40
Категория : Забавни Игри
Ябълков сандвич
Направи си най-интересния и екзотичен ябълков сандвич. Следвай внимателно инструкциите за да направиш кулинарен шедьовър. Наблюдавай внимателно начина на приготвяне!
Играна : 318
Категория : Игри за Готвене
Игрална компилация
Множество забавни игри събрани на едно място. Изиграй всички игри за избягване, стрелба, карти и много други. Всеки ще намери по нещо интересно в тази компилация.
Играна : 45
Категория : Забавни Игри
Волтметър
Волт е малко човече от чисто електричество. Той е заточен в подземие за да се използва за да дава ток на злата фабрика. Помогни на Волт да избяга от всички капани в подземието.
Играна : 39
Категория : Забавни Игри
Кроносфери
В тази игра трябва да правиш възможно най-големи сфери, като се мъчиш да избягваш обикалящите звезди. Всяко ниво изисква направата на определен брой и размер сфери.
Играна : 38
Категория : Забавни Игри
Приключението на зайчето
Веселото зайче се говти за голямо приключение. Оцвети всяка стъпка от приключението. Използвай въображение и богатия набор от цветове.
Играна : 158
Категория : Игри за Оцветяване
Разбий ги
Трябва да унищожите всички пешеходци по най-разнообразни начини. С ляв клик давата газ на колата и отново с ляв клик я спирате. Целта ви е да бутнете пешеходците и да опазите колата цяла.
Играна : 92
Категория : Игри с Коли
Предишна 5 Следваща
Общо 266 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност