Най-нови

Детски игри Най-нови

Зимен Гардероб
В тази игра с Барби зимния сезон е в разгара си и тази известна героиня от игрите има нужда от нови зимни дрехи. Тя иска да се облече в най-красивата зимна рокля, която някога е съществувала и да бъде с най-добрия и атрактивен грим. Точно затова има нужда от теб.
Играна : 1890
Категория : Барби Игри
Барби на Училище
Време е за училището на Барби, но то не е какво да е училище! Тя има нужда от твоята помощ, за да се подготви за своите колеги както подобава. Гримът и облеклото й трябва да са перфектни. Ако смяташ, че можеш да й помогнеш тази игра е точно за теб.
Играна : 3026
Категория : Барби Игри
Барби е Гладна
Барби е много гладна и има нужда от качествена и полезна храна, за да се почувства по-добре. Помогни й да скача само на храната, която си заслужава, в това число полезните продукти и от тези, от които тялото й може да вземе нещо ценно. Използвай стрелките лява и дясна за движение и клавиша интервал за скок.
Играна : 1248
Категория : Барби Игри
Барби с Колело
Забавна игра с главна героиня Барби, която има нужда от твоята помощ. Затова влез в играта и се забавлявай през цялото свободно време, което те очаква. Барби трябва да покаже на света, че може да кара колело и скутер. Помогни й, и ще спечелиш играта.
Играна : 1701
Категория : Барби Игри
Пицата на Барби
В тази игра с най-известната героиня от света на малките момичета, Барби, ще покаже своите възможности в кухнята. Затова тя ще има нужда от твоята помощ, макар и това да си остане наша малка тайна. Тя ще подготви своето пица парти и ти ще вземеш специално участие в тази подготовка.
Играна : 1524
Категория : Барби Игри
Барби и Ели
Барби и нейната приятелка Ели искат да прекарат малко време заедно, затова те са решили да се отдадат на специална кино вечер. Те ще гледат филми цяла нощ, ще хапват пуканки и ще се забавляват до безкрай. Затова всичко трябва да е перфектно и ти ще погрижиш за тази идеална вечер.
Играна : 911
Категория : Барби Игри
Барби Влюбена
Преоблечи Барби с най-прекрасните дрехи подходящи за празника на влюбените Свети Валентин. Денят, в който празнува всеки, който обича трябва да бъде много специален. Затова всичко е в твои ръце и твоят личен вкус и чувство за стил ще бъдат на показ. Намери перфектното облекло за Барби.
Играна : 2114
Категория : Барби Игри
Островен Турнир
Супер забавна игра, в която ще се бориш с много нахални балони. Приеми предизвикателството и ще видиш колко забавно ще прекараш свободното време, което е пред теб! Използвай стрелките за движение и клавиша за интервал за стрелба по балоните.
Играна : 1299
Категория : Игри за Двама
Котка Близнак
Класическа игра за двама с участието на котка воин. Играта в второ поколение и е повече от интерактивна. Графиките са подобрени, а игралната сцена включва зелени гори, скали от сребърен лед, динамични снежинки, трудно проходима мъгла и какво ли още не. Няма начин всичко това да не те впечатли.
Играна : 4259
Категория : Игри за Двама
Майстори на Билярда
Предлагам ти да поиграеш на игра билярд с осем топки. Ако не знаеш как се играе сега е момента да се научиш. Помни, че черната топка трябва да остане за края на играта, в противен случай губиш и опонента ти ще спечели играта вместо теб. Използвай мишката, за да уцелиш свободния джоб.
Играна : 1667
Категория : Игри за Двама
Предишна 5 Следваща
Общо 220 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност