Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Приключение с шарени панталони
Човека с шарените панталони е на велико приключение! Придружете го по пътя му през шантави паяци, мишки и какво ли не друго. Разполагате с тичане, скок и своята изобретателност за да оцелеете.
Играна : 103
Категория : Забавни Игри
Пикселни зомбита
Ако някога сте се чудили що е то квадратно зомби, то сега ще разберете. Вие влизате в ролята на оцеляващ в квадратния свят на зомбитата. Опитайте се да оцелеете възможно най-дълго. С всяко поразено зомби можете да си купите различни подобрения по екипировката.
Играна : 60
Категория : Забавни Игри
Детективи
Поредната супер забавна детективска игра, която ще те подложи на изпитание. Имаш особено важната задача да проследиш двама души, които извършват емоционално престъпление. Трябва да събереш необходимите доказателства, за да отговориш на очакванията на клиента, който с нетърпение очаква резултата от твоята работа.
Играна : 274
Категория : Игри на Приключения
Том и Джери Детективи
Ще се изненада от приключението, което те очаква в настоящата игра! Извикай цялата си концентрация защото те очаква детективска игра с главни герои Том и Джери - любимците на поколения наред. В тази игра те са приятели, но то няма да направи приключението по-малко интересно. Затова запретвай ръкави и решавай тежките случаи с твоите приятели.
Играна : 278
Категория : Логически Игри
Разбий блокчетата
Забавен римейк на класическата игра на блокчета. Разбийте всички блокчета за да минете нивото. Не изпускайте топчето и бонусите, като се пазите от падащите анти бонуси.
Играна : 71
Категория : Забавни Игри
Балончета
Предлагаме ви една изключително проста и едновременно с това интересна игра с балончета. Разполагате с 60 секунди за да спукате възможно най-много балони. Опитайте да подобрите рекорда си.
Играна : 60
Категория : Забавни Игри
Кутии
Заповядайте в света на кутиите, където те са най-важното нещо. Толкова са важни, че падат от небето. Като един истински кутиен обитател трябва да се изкачвате по тях докато можете!
Играна : 87
Категория : Забавни Игри
Шофьор Пингвин
Помогни на шофьора пингвин в неговата транспортна дейност. Той трябва да превози всички животни до близката зоологическа градина, а дали ще успее зависи от теб. Внимавайте по време на превоза и не забравяйте да се забавлявате. Едва ли друг път ще ти се наложи да помагаш на шофьор пингвин, а дори само заради това приключението ще бъде уникално.
Играна : 216
Категория : Игри с Камиони
Антарктика
Ще се озовеш на място, на което пингвините живеят необезпокоявани и на което се забавляват до безкрай. Поредното събитие, което разтърсва този иначе спокоен свят е група пингвини, които трябва да бъдат победени в една игра. Играта може да бъде изиграна от двама души или единият играч да бъде компютъра. Приеми предизвикателството, покани свой приятел и играйте, или играй срещу компютъра и го разбий.
Играна : 364
Категория : Игри с Животни
Пингвин Сомнабул
Игра със сладки пингвини. Главният герой е сомнамбул, който има нужда от помощ, за да стигне до леглото. Пътят е опасен и той не може да се справи сам. Спящият пингвин воден от теб ще преживее едно приключение, което едва ли ще запомни, но със сигурност ти няма да го забравиш. Очаква ви безумно приключение с комични ситуации и страшни чудовища, които ще се опитат да ви спрат. А дали ще успеят зависи от теб.
Играна : 319
Категория : Игри с Животни
Предишна 5 Следваща
Общо 232 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност