Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Военна База
Игра за момчета, а защо не и за смели момичета, които се интересуват от въздушно пространство, самолети и въобще всичко, което лети. В играта трябва да се защитиш и да елиминираш вражеските отряди, които не искат да те виждат наоколо. Играта е втора обновена версия, популярна в цял свят.
Играна : 62
Категория : Игри със Самолети
Играй с Хобо
Хобо те кани да се присъединиш в неговото приключение. Това е четвъртата версия на играта, в която Хобо ще срещне цяла армия, която иска да го заличи. Войната започва и вие с Хобо трябва да оцелеете. Всеки иска да навреди на Хобо, а дали ще успеете да се справите с това предизвикателство зависи единствено от теб.
Играна : 141
Категория : Игри на Приключения
Военна Зона
Приготви се за супер приключение, което няма да ти остави и секунда свободно време. Военна зона е игра, в която трябва да оцелееш и да предпазиш джипа си от нашествениците, които искат да те свалят. По време на играта ще имаш възможност да модернизираш оръжията си, както и да използваш допълнителна помощ.
Играна : 93
Категория : Забавни Игри
Автошкола
Добре дошли в школата на най-добрите шофьори! Трябва да преминете всички препятствия и да вземете книжка. Внимавайте, защото по пътя ви очакват определени отвличащи вниманието субекти.
Играна : 230
Категория : Игри с Коли
Джобен билярд
Интересна игра на класически билярд. Вкарайте топките по джобовете. Всеки пропуск ви коства живот.
Играна : 115
Категория : Забавни Игри
Драг състезател
Супер напрегнато състезание тип един на един. Изберете чрез стрелката в долния ъгъл колко ускорение да подадете на колата, но внимавайте да не се обърнете. Всеки един от основните елементи може да се подобри по три пъти.
Играна : 215
Категория : Игри с Коли
Голф
Забавна и отпускаща игра на мини голф. Множество различни терени и предизвикателства. Вкарайте топката в дупката с възможно най-малко удари.
Играна : 87
Категория : Забавни Игри
Мрачна лаборатория
През 2211 година два от петте реактора на СНП511 експлоадират. Ядрената централа затваря врати подари трагедията. Мисията ви е да изследвате и да установите радиационните нива.
Играна : 105
Категория : Забавни Игри
Прасешки билярд
Вкарайте прасешките глави в джобовете. Възползвайте се от помощника за траекторията и силата на удара. Вкарайте всички прасета с възможно най-малко удари.
Играна : 194
Категория : Забавни Игри
Мажоретка
Искате ли да ви вземат в групата на мажоретките? Тогава е време да покажете какво можете. Изправете се срещу най-готината мажоретка на училището и покажете вашите движения.
Играна : 386
Категория : Игри за Момичета
Предишна 5 Следваща
Общо 236 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност