Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Извън контрол
Бейзболният играч е излязал да се забавлява. Помогни му като хванеш всички бири. Избягвай храната и коктелите - те не са за истински мъже!
Играна : 33
Категория : Забавни Игри
Сляп
В тази игра полето ти на зрение е силно ограничено и трябва да се ориентираш из нивата за да продължиш напред. Хвърляй предмети и използвай други трикове за да не попаднеш в един от многото капани.
Играна : 61
Категория : Забавни Игри
Планински маниак
В тази игра ти си злия планинар, който се опитва да се отърве от хората в града под него. Откъсни парче скала и го запрати право надолу. Колкото повече разрушения причиниш, толкова повече точки ще натрупаш.
Играна : 37
Категория : Забавни Игри
Бягство от страшния кораб
В капан си на страшния кораб и чувстваш странно присъствие което не е добронамерено. Можеш ли да се измъкнеш преди да е станало твърде късно. Разреши загадките на стария кораб.
Играна : 75
Категория : Логически Игри
Стоманена арена
Стоманената арена очаква своите бойци. В ролята на претендент идваш ти и верният ти танк. Очакват те вълна след вълна противници, които трябва да надвиеш.
Играна : 39
Категория : Игри на Симулатори
Фабрика за наденички
Настанал е сезона на надениците и хората имат нужда от доставка. На теб се пада да запретнеш ръкави и да направиш малко наденица. Внимавай да уцелваш само предметите указани в нивото.
Играна : 43
Категория : Забавни Игри
Катастрофи в града
В тази игра трябва на всяка цена да преодотвратиш катастофите на натоварено кръстовище. За целта като кликнеш на колите ги ускоряваш. Прецени скоростта им и избегни евентуалните катаствофи.
Играна : 137
Категория : Игри с Коли
Унищожител
Ти си робот-унищожител, който се е разбил на враждебна планета. Местите роботи няма да се спрат пред нищо за да те унищожат. Всяко следващо ниво възстановява една от неизправните ти бойни системи.
Играна : 51
Категория : Забавни Игри
Мечтатели
Машината за сънища беше изобретена за да бъде сънят на всички приятен и спокоен. Един ден машината се счупила и настъпили кошмари. Ти трябва да разрешиш проблема. Поеми на пътешествие в страната на сънищата и оправи бъркотията.
Играна : 67
Категория : Забавни Игри
Екшън лале
Лалето е въоражено и опасно! Отстреляй всички врагове по пътя ти към цветно господство. Колкото по-далече успееш да стигнеш толкова по-голям резултат ще натрупаш.
Играна : 61
Категория : Игри за Ловкост
Предишна 5 Следваща
Общо 260 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност