Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Тоалетът на Барби
В тази игра Барби ти възлага задачата да създадеш най-прекрасната рокля за нея. Тя трябва да е толкова специална, колкото събитието на което ще присъства и не на последно място колкото е специална самата Барби. Всичко от което се нуждаеш за това стилно приключение е пред теб, в сайта detskigri.com.
Играна : 489
Категория : Барби Игри
Супер убиец
Вие сте наемник, с ясна цел - елиминирайте противника и изпълнете договора си. Мисията ви не спира дотук. Освен да елиминирате целта трябва да се опазите от пазачите и да избягате жив.
Играна : 115
Категория : Забавни Игри
Първа Помощ
Нестандартна игра, с която ще научиш нещо ново и с която ще се забавляваш. Става дума за оказване на първа помощ. Стъпките, които трябва да следваш са дадени, а това, което се иска от теб е да прилагаш правилно в правилния ред. Играта се отнася за първа помощ при инцидент по време на плуване.
Играна : 656
Категория : Образователни Игри
Игра с Математически Предизвикателства
Интересна образователна игра в полза на математическите умения. Идеална е за деца, които ходят на училище и такива, които искат да се забавляват с игра, която ще развие техните умения в определена област. Играта се състои от десет предизвикателства, които трябва да преминеш успешно. При успех печелиш златен медал.
Играна : 181
Категория : Образователни Игри
Американско състезание
Едно вълнуващо състезание с американски традиции на американска почва. Впуснете се в лудешката надпревара с 19 други автомобили и покажете кой е скоростният шампион. Множество автомобили и модификации.
Играна : 667
Категория : Игри с Коли
Количката на Марио
Весело състезание с любимия герой от компютърните игри Марио. Скочете в пазарската количка и поемете по трасето. Много забавления, бонуси и трасета ви очакват.
Играна : 331
Категория : Супер Марио Игри
Супер Състезание
Предлагам ти да се впуснеш в едно напълно реално състезание. Ще шофираш и ще се забавляваш. Усещането е неподправено, тъй като играта е създадена, така че да бъде максимално реална. Затова без съмнение ще усетиш реалната тръпка на истинското състезание.
Играна : 729
Категория : Игри с Коли
Двама Бойци
Супер забавна игра за един или двама играчи! Игра, в която могат да се сменят роли, и в която никой няма да скучае. Играч 1 използва клавишите AD за контрол на движенията, J за атака, K за скок, L за газ, UIO за умения, а комбинациите AA/DD, SAJ, DD J/AA J за допълнителни екстри. Играч 2 използва стрелките за ляво и дясно за контрол на движенията, клавишите за атака, двойката за скок, тройката за газ, 456 за умения, а допълнителните екстри с комбинациите → →/← ←, ↓ → 1, → → 1/← ← 1.
Играна : 586
Категория : Игри за Двама
Приключението на Охлюва
Страхотна игра с много нива за преодоляване. Целта е да помогнеш на охлюва Джими в приключението, което го очаква. Имаш на разположение инструкции и различни инструменти, които да бъдат в помощ на теб и главния герой в играта. Успешното приключване на играта зависи от теб и твоята съобразителност.
Играна : 682
Категория : Игри на Приключения
Бъди Боец
Приключение, което няма да те остави безучастен. Ще преодоляваш трудни препятствия и ще се бориш с неприятели. Преди играта можеш да настроиш твоя боец както желаеш. Имаш на разположение допълнителни екстри по време на играта и когато преминаваш от едно ниво на друго.
Играна : 438
Категория : Игри на Приключения
Предишна 5 Следваща
Общо 224 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност