Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Спитфайър 1940
Задълбочена игра за Втората световна война и в частност битката за Англия. Ти си обещаващ английски командир и имаш задачата да защитиш родината. Трябва да управляваш бойното си звено, хора, умения, бойни машини и други. От действията ти пряко зависи хода на битката.
Играна : 95
Категория : Забавни Игри
Ръката на отмъщението
Бойци от всички краища на света се събират. Ти си изгряваща звезда и трябва да се докажеш. Очакват те напрегнати битки и свирепи противници. Използвай комбо атаки и специални удари за да победиш. Играта има разлини режими и много нива.
Играна : 78
Категория : Забавни Игри
Индиана Джоунс
Изключително интересна игра в стила на Индиана Джоунс. Цели нива изпълнени със смъртоносни капани и загадки. Трбява да разгадаеш капаните ако искаш да оцелееш и да продължиш нататък.
Играна : 92
Категория : Забавни Игри
Лего състезание
Напрегнато състезание в света на лего. Раполагаш със стартов автомобил, като с печеленето на състезания можеш да отключиш нови и нови автомобили и трасета. Внимавай колко поражения поема автомобила ти за да не се разбиеш.
Играна : 239
Категория : Игри с Коли
Градски разбивач
Качи се на огромния си чудовищен камион и започни да всяваш хаос и разрушение в градската среда. Пребори препядствията за да продължиш напред. Внимавай да не се обърнеш.
Играна : 338
Категория : Игри с Коли
Приказен воин
Ти си малък и смел воин от приказно кралство. Победи враговете на кралстовото и намери скритите съкровища. Героя ти разполага с различни атаки които трябва да изполваш по най-добрия начин.
Играна : 107
Категория : Забавни Игри
Битка в града
Града е под обсада от ганстерските банди. Никой не смее да се изправи на среща им, докато не се появяваш ти. Използвай тактика, хитрина и кураж за да се пребориш с престъпниците. Играта предлага много различни нива и оръжия.
Играна : 133
Категория : Забавни Игри
Епи
Кралството е в беда - нападнато е от зли чудовища. Влез в ролята на смел рицар и спаси всички. Играта предлага голямо разнообразие от герой и нива. Използвай тактическите си умения за да си подсигуриш победата във всяка ситуяация.
Играна : 135
Категория : Забавни Игри
Джемкрафт
Хаос и поквара се шири над земите на кралството в тази игра тип защита с кули. Твоята задача е да ги спреш. Ти си един от малкото магьосници способни на тази задача. Комбинирай различните скъпоценни камъни и спри нашествениците.
Играна : 155
Категория : Забавни Игри
Бойна територия
Интересна походова игра със стикмен. Играе се три на три, като може и срещу компютър. Всеки ход можеш да се придвижиш определена дистанция и след това да използваш едно от четирите си оръжия срещу противника. Отборът, който остане без играчи губи.
Играна : 138
Категория : Забавни Игри
Предишна 5 Следваща
Общо 256 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност