Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Хармонични Мелодии
Събирай еднаквите цветове или еднаквите музикални символи заедно, за да създадеш хармонична мелодия. Кликни на мястото в къщата, където искаш да отиде избрания символ или цвят и те ще изчезнат. Ако музиката падне във водата ще загубиш точки. Има и възможности за бонус, които ти трябва да откриеш.
Играна : 35
Категория : Музика Игри
Музикално Пътешествие
Отдай се на музиката и тя ще те възнагради. Музикална игра за деца, които имат слабост към нотите и звука. Музикалното пътешествие ще те пренесе в един нов свят, в който ще се забавляваш и ще загубиш всякаква представа за времето.
Играна : 56
Категория : Музика Игри
Прокълнатото съкровище
Забавна игра от тип защита с кули. Вие притежавате невероятно съкровище и всички се опитват да се домогнат до него. Опазете го с помощта на верните ви кули. Играта има три вида кули и можете да специализирате във всеки един от тях.
Играна : 40
Категория : Забавни Игри
Стоманен
Влезте в ролята на най-шантавия рицар в приказната земя. Рицарят е обсебен с мисълта за съкровища и вие трябва да му помогнете да си ги набави с помощта на верния му меч и жребец. Трябва да натиснете бутона за действие на обозначените места, като внимавайте защото имате право само на определен брой грешки.
Играна : 48
Категория : Забавни Игри
Пожарникар
Градът гори! Вие единствени можете да го спасите. Вземете маркуча и брадвата в ръце и се заемете с бошуващата стихия. Покажете какво значи да си смел пожарникар.
Играна : 78
Категория : Забавни Игри
Галактическа обсада
Направи свой собствен дизайн на космически кораб. След това го изстреляй в космоса и се бий с извънземните нашественици. Събирай пари и ресурси и отключи нови модули, звездни системи и други.
Играна : 39
Категория : Забавни Игри
Последните динозаври
Последните динозаври отдавна са умрели - не сте познали! Влезте в ролята на дино боец, специалист в оръжейните конфликти. Преборете се с тези досадни котки, стоящи между вас и победата.
Играна : 83
Категория : Забавни Игри
Любими Принцеси
Игра за деца с въображение и за тези, които обичат цветовете и тяхното смесване. Когато стартираш играта имаш огромен избор от картинки за оцветяване. Тези картинки са общо осем на брой и всяка една от тях представлява различна принцеса. Избери своята любима принцеса, оцвети я хубаво и се забавлявай с всички цветове.
Играна : 272
Категория : Игри за Оцветяване
Любими Кукли
Куклите са любима играчка на всички малки момиченца. Те с удоволствие прекарват всяка свободна минута с тях, а едно от любимите занимания е преобличането им. Затова ако харесваш играта с кукли, тази игра за оцветяване също ще ти хареса. Ще имаш възможност да оцветяваш дрехите им както пожелаеш. Играта дори притежава функцията помощ. Натисни бутона hint и играта ще ти подскаже цвета.
Играна : 140
Категория : Игри за Оцветяване
Оцвети Доналд
Доналд и неговото семейство искат да си поиграят с теб. Предлагат ти уникалната възможност да ги оцветиш както искаш ти. Използвай въображението си за цветовете и се забавлявай до безкрай. Имаш на разположение много нюанси и затова избора ти въобще няма да е лесен.
Играна : 190
Категория : Игри за Оцветяване
Предишна 5 Следваща
Общо 231 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност