Най-нови

Детски игри Най-нови

Подскоците
Иван и неговите приятели имат трудна за осъществяване мечта. Те искат да скочат нависоко в гората и целият прекрасен горски пейзаж да се растеле пред тях. Сега те са намерили начин да се покатерят на най-високото дърво, без животните от гората да им пречат. Затова ти и твоят приятел трябва да помогнете на Иван и неговите приятели да постигнат целта си.
Играна : 2104
Категория : Игри за Двама
Футбол за Двама
Избери си героя, с който искаш да играеш и опитай да вкараш колкото се може повече голове на противниковия отбор. Играч едно играе с клавишите W,A,S,D за движение и интервал за ритник, а играч две използва стрелките за движение и Р за ритане на топката.
Играна : 2190
Категория : Игри за Двама
Барби Рокерка
В тази игра прекрасната Барби членува в рокерска банда. Това е така, защото е решила да промени тотално имиджа и излъчването си! Освен това ще бъде приятно разнообразие за сметка на типично женствения й стил. Направи така, че да изглежда като истинска рокерка.
Играна : 888
Категория : Барби Игри
Салонът на Барби
Барби и нейните приятели се подготвят за много важно събитие и трябва да изглеждат перфектно. Барби е избрала много хубаво студио за красота, където ще й подготвят грима за специалното събитие, и в което ще вземеш участие и ти.
Играна : 768
Категория : Барби Игри
Танцът на Барби
Ела при Барби да танцуваш до насита. В тази игра с най-известната кукла-героиня в света. Партито е в разгара си и танците тепърва започват, затова се приготви да направиш най-дивите движения в живота си и да се забавляваш до насита.
Играна : 680
Категория : Барби Игри
Грим за Руса Барби
Русата Барби на екрана ти ще ходи на вечерно парти и твоята задача е да й подготвиш грима и визията. Тя иска да изглежда възхитително и в крак с модата, за да привлича всички погледи към себе си. Затова се постарай и я гримирай по най-добрия възможен начин.
Играна : 691
Категория : Барби Игри
Времето на Барби
Барби те очаква в поредното предизвикателство включващо нейната специална особа. Затова се въоръжи с търпение и прояви своята креативност в тази лека забава, в която трябва да преобразиш Барби за деня, който я очаква. Междувременно се забавлявай както ти си знаеш.
Играна : 988
Категория : Барби Игри
Колата на Барби
Колата на най-известната кукла в света, Барби, ще те посрещне още в началото на тази игра. В нея разбира се ще бъде и известната кукла, която ти ще трябва да насочваш по пътя. Тя иска да се прибере у дома, но не знае как. Докато шофираш и показваш пътя трябва да събираш и допълнителни точки.
Играна : 874
Категория : Барби Игри
Барби на Зъболекар
Идеалната усмивка е първото нещо, което се забелязва в един човек. Първото впечатление се дължи именно на нея, която е част от уникалната визия на личността. Лошите зъби не са извинение, затова в тази игра ти ще бъдеш в ролята на зъболекар, който трябва да оправи зъбите на Барби.
Играна : 1634
Категория : Барби Игри
Коледата на Барби
Идеалната Коледа на Барби е в разгара си. Дългата подготовка е налице, но тя все пак има нужда от твоята помощ, за да бъде всичко идеално. Тя иска да пее в църковния хор с децата, затова подготовката трябва да бъде на ниво. Ти трябва да се погрижиш за нейния стил по време на това грандиозно представяне.
Играна : 972
Категория : Барби Игри
Предишна 5 Следваща
Общо 219 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност Igri