Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Ръката на отмъщението
Бойци от всички краища на света се събират. Ти си изгряваща звезда и трябва да се докажеш. Очакват те напрегнати битки и свирепи противници. Използвай комбо атаки и специални удари за да победиш. Играта има разлини режими и много нива.
Играна : 49
Категория : Забавни Игри
Индиана Джоунс
Изключително интересна игра в стила на Индиана Джоунс. Цели нива изпълнени със смъртоносни капани и загадки. Трбява да разгадаеш капаните ако искаш да оцелееш и да продължиш нататък.
Играна : 44
Категория : Забавни Игри
Лего състезание
Напрегнато състезание в света на лего. Раполагаш със стартов автомобил, като с печеленето на състезания можеш да отключиш нови и нови автомобили и трасета. Внимавай колко поражения поема автомобила ти за да не се разбиеш.
Играна : 92
Категория : Игри с Коли
Градски разбивач
Качи се на огромния си чудовищен камион и започни да всяваш хаос и разрушение в градската среда. Пребори препядствията за да продължиш напред. Внимавай да не се обърнеш.
Играна : 96
Категория : Игри с Коли
Приказен воин
Ти си малък и смел воин от приказно кралство. Победи враговете на кралстовото и намери скритите съкровища. Героя ти разполага с различни атаки които трябва да изполваш по най-добрия начин.
Играна : 53
Категория : Забавни Игри
Битка в града
Града е под обсада от ганстерските банди. Никой не смее да се изправи на среща им, докато не се появяваш ти. Използвай тактика, хитрина и кураж за да се пребориш с престъпниците. Играта предлага много различни нива и оръжия.
Играна : 67
Категория : Забавни Игри
Епи
Кралството е в беда - нападнато е от зли чудовища. Влез в ролята на смел рицар и спаси всички. Играта предлага голямо разнообразие от герой и нива. Използвай тактическите си умения за да си подсигуриш победата във всяка ситуяация.
Играна : 88
Категория : Забавни Игри
Джемкрафт
Хаос и поквара се шири над земите на кралството в тази игра тип защита с кули. Твоята задача е да ги спреш. Ти си един от малкото магьосници способни на тази задача. Комбинирай различните скъпоценни камъни и спри нашествениците.
Играна : 101
Категория : Забавни Игри
Бойна територия
Интересна походова игра със стикмен. Играе се три на три, като може и срещу компютър. Всеки ход можеш да се придвижиш определена дистанция и след това да използваш едно от четирите си оръжия срещу противника. Отборът, който остане без играчи губи.
Играна : 97
Категория : Забавни Игри
Портал
Супер интересната и иновативна игра с портали се завръща. Този път в 2D. Разрешете загадките и пъзелите с помощта на верните ви портали. Множежство предизвикателни нива.
Играна : 110
Категория : Логически Игри
Предишна 2 Следваща
Общо 253 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност