Най-нови

Детски игри Най-нови

Трафик Команди 3
Забавна игра свързана с движението на пътя. Твоята задача тук е да контролираш трафика на пътя. Ти ще отговаряш за светофарите и трябва да предпазваш колите и влаковете от пътни инциденти. Докажи своите експертни умения като се справиш със задачата без инциденти на пътя и други проблеми свързани с движението на влаковете и колите. Ако е станала катастрофа кликни с мишката на това място, за да преместиш колите, а за да контролираш светофара кликни на светлините.
Играна : 19
Категория : Игри с Коли
Създай Кола
Игра за въображението, което не познава граници. Идеална за децата, които обичат колите, и които да използват въображението си както желаят. Участникът в играта трябва да избере кола и след това да я модифицира по свое желание. За тази цел се използват стрелките в дясно. Колата, която трябва да създадеш, нейната визия и сигурност са в твоите ръце.
Играна : 15
Категория : Игри с Коли
Таксито Фройо
Стани таксиметров шофьор и превозвай пътници, които имат нужда от твоите услуги. Играта е страхотна и ти предлага да се докоснеш до професията шофьор на такси. А ако си мислиш, че лесно ще разбереш, че не е вярно. Освен че трябва да отговаряш на очакванията на всеки клиент, трябва да се грижиш за горивото и редовните ремонти на колата. И не на последно място да се пазиш от пътни произшествия.
Играна : 29
Категория : Игри с Коли
Детето на Барби
Барби и Кен са много щастливи със своята дъщеря. В тази игра трябва помогнеш на младите родители да изкъпят малката си дъщеричка и да приготвиш здравословно меню за нея. Ястието трябва да се състои от банани, ябълки, портокали и бебешки бисквити. След това трябва да нахраниш бебето и да го облечеш в чисти дрехи. А дотогава се забавлявай!
Играна : 76
Категория : Барби Игри
Сватбата на Барби
Каква невероятно изненада те очаква в тази игра! Барби се омъжва за своя принц Кен и е толкова щастлива, че иска да сподели този важен момент с теб. Сватбата е само след няколко часа и тя очаква от теб да се справиш с поредното предизвикателство, което е подготвила специално за теб, а то е да я подготвиш за сватбената церемония. Внимавай и се концентрирай защото Барби трябва да изглежда превъзходно. Ще минеш през всички процедури, на които се подлага една дама в такъв специален ден.
Играна : 44
Категория : Барби Игри
Интериорен Дизайн с Барби
Барби е винаги готова с нещо, което да те изненада приятно. Поредното приключение от нейна страна подготвено специално за теб е свързано с интериорния дизайн на нейния дом. Тя ти предоставя важната задача да подредиш всяка една стая по твой вкус. Можеш да разместваш мебелите както пожелаеш. Приеми предизвикателството и играй с Барби.
Играна : 50
Категория : Барби Игри
Официалното Облекло на Барби
Барби харесва да бъде част от вниманието на своите фенове. Тя обича ти да избираш гардероба й и да правите интересни неща заедно. Забавлението в тази игра е свързано с официалното облекло на Барби, което ти трябва да избираш. Затова не му мисли много, а приема поканата на твоята фаворитка и се наслади на едно модно приключение. Избери най-красивата и най-впечатляващата официална рокля за Барби.
Играна : 68
Категория : Барби Игри
Списанието на Барби
Барби се е заела с издаването на ново модно списание и за пилотния брой е решила да бъде лично тя на корицата. Но за тази цел се нуждае от стилист с изтънчен вкус към детайла, който да я представи в най-добрата й светлина. Тук се явява и твоята задача. Дрескодът на Барби трябва да говори за нейния личен стил, а това зависи само от теб и играта, която те очаква.
Играна : 172
Категория : Барби Игри
Банята на Барби
Куклата Барби има ново приключение за теб, затова запретвай ръкави и се приготви да се забавляваш. Предизвикателството е свързано с нейната баня, която има нужда от освежаване на вътрешния интериор. Всичко пред, а как ще бъде подредено зависи единствено от теб, защото Барби вярва в твоя изтънчен вкус към детайлите. Затова намери най-подходящото място за прозореца, огледалото, тапета и всички онези малки неща, които ще превърнат банята на Барби в красивото помещение, което заслужава тя.
Играна : 69
Категория : Барби Игри
Барби Експерт Градинар
Здравейте малки и големи момичета! Любимата кукла Барби е отново тук с поредната забавна игра. Този път тя е приготвила на своите фенове уникално и полезно забавление. В играта тя изпълнява ролята на експерт градинар, който ще научи всяко момиче как да съди растения и как да се грижи за тях. Освен това в урока е включено и приготвянето на най-вкусните ягоди на света. След като се запознаеш с плодовата градина на твоята героиня ще се научиш да приготвяш и вкусно смути с най-вкусните домашни плодове.
Играна : 95
Категория : Барби Игри
Предишна 2 Следваща
Общо 222 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност