Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Желязна змиорка
Фантастична игра с кули, която ще ви отведе в един нов свят на друга планета. Учените на планетата докладват за агресивни местни видове на фауната. Те настъпват към вас и се опитват да унищожат базата ви. Защитете се на всяка цена!
Играна : 95
Категория : Забавни Игри
Манакор
Манакор е интересна стратегическа игра, в която концентрацията и бързината са най-важните качества, които трябва да притежаваш. Намери три или повече камъни от един вид, които са на един ред и можеш да ги активираш. Помни, че всеки камък притежава различни способности. Най-добрият стратег ще спечели играта. Опитай и това може да си ти.
Играна : 83
Категория : Логически Игри
Огнено Момче
Приключението, което те очаква в тази игра е свързано с много интересен главен герой. Наречен е Огнено момче и има нужда от твоята помощ в предизвикателствата, които го очакват. Но в този случай играта е още по-интересна, защото се намесва и героинята Водно момиче. Действието се развива в опасен храм, а ти трябва да контролираш и двамата герои, за да спечелиш играта.
Играна : 249
Категория : Игри на Приключения
Алиансът 2
Алиансът е готов да те приеме. Новият кандидат трябва да отговаря на някои изисквания, затова внимавай как започваш играта. Приключението е подходящо и за двама играчи, така че не се колебай да повикаш някой приятел да играе с теб. В играта ще бъдете конкуренти, но това я прави само още по-забавна.
Играна : 202
Категория : Игри за Двама
Маджонг Лято
Страхотно забавление с карти, което несъмнено ще запълни свободното ти време с нещо занимателно, което ефективно ще стимулира твоята концентрация. Игра подходяща както за тренинг на ума, така и за отпускане. Опитай се да елиминираш еднаквите тухли и да се вместиш във времето. Ако успееш да го направиш просто продължавай напред.
Играна : 54
Категория : Игри за Ловкост
Плазма 2
Имаш много важна мисия. Трябва да завладяваш и да отстояваш позициите си. Спаси планетата и всички ще ти бъдат много благодарни, спаси хората от вражеските войски и ще бъдеш герой завинаги. Опитай се да намериш машината на времето, за да предотвратиш бъдещите събития включващи опасни извънземни.
Играна : 66
Категория : Игри на Приключения
Гавърнор оф Покер 2
Най-популярната демо покер игра, игра подходяща само за възрастни. Подобрена обновена втора версия на класическата игра "Гавърнър оф покер", много по-добра, много по-интересна и много по-завладяваща за играчите. Спечели играта ще спечелиш още повече респект.
Играна : 73
Категория : Игри с Карти
Подготовка за Парти
Кралица Сара има нужда от твоята помощ, която се състои в подгодтовка на нейната кожа за грим. Кожата трябва да се почисти и хидратира добре. Трябва да се използва почистващ лосион и тънък слой скраб за почистване на мъртвите клетки. Накрая се използва овлажняващ крем и с това почистването завършва. Следва гримът и последните щрихи за блестящото представяне на принцесата. Следвай стъпките и ще се справиш с всичко идеално.
Играна : 252
Категория : Игри за Разкрасяване
Разбий Врага
Избери своя герой, който ще се справи и с най-опасния враг. Това можеш да направиш в началото на играта. Героят, който ще създадеш ще бъде с характеристиките, които ти искаш. В комбинация с правилното оръжие ще се справиш с всеки враг застанал на пътя ти.
Играна : 141
Категория : Забавни Игри
Правим Обувки
Страхотна игра, уникална по рода си, която несъмнено ще провокира въображението ти. Ще правиш обувки и ще се забавляваш с това. Лесна е за игра, провокираща е, и предизвикателна. Удари тока ба подходящото място, за да направиш обувките балансирани. В противен случай жената ще падне.
Играна : 137
Категория : Игри за Разкрасяване
Предишна 2 Следваща
Общо 237 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност