Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Незабавно Бягство
Приключенска игра изпълнена с предизвикателства и интересни моменти. Трябва да избягаш, но приключението далеч не приключва с това. Ще навлезеш в серия от мистериозни събития, които ще те оставят без дъх и ще те накарат да се върнеш и да изиграеш играта отново. Бягай, защото мистериозен убиец се опитва да те хване.
Играна : 34
Категория : Игри на Приключения
Открий Търсеното
Намери скритите обекти и ще спечелиш играта! Ако детективските ти умения имат нужда да покажат себе си на света, то тази игра е точно за теб. Ще търсиш, ще анализираш и ще правиш всичко онова, което ти харесва, толкова време, колкото желаеш. А по-късно може да се върнеш и да изиграеш играта отначало. Играй с мишката и се забавлявай.
Играна : 19
Категория : Логически Игри
Робо бягство
Поемете контрол над робота Рони, който е в опасност. Бягайте през коридорите на космическата станция като се пазите от газови бутилки, плазмени облаци и други. Не забравяйте да събирате всички бонуси, който можете.
Играна : 67
Категория : Забавни Игри
Приключение с шарени панталони
Човека с шарените панталони е на велико приключение! Придружете го по пътя му през шантави паяци, мишки и какво ли не друго. Разполагате с тичане, скок и своята изобретателност за да оцелеете.
Играна : 69
Категория : Забавни Игри
Пикселни зомбита
Ако някога сте се чудили що е то квадратно зомби, то сега ще разберете. Вие влизате в ролята на оцеляващ в квадратния свят на зомбитата. Опитайте се да оцелеете възможно най-дълго. С всяко поразено зомби можете да си купите различни подобрения по екипировката.
Играна : 32
Категория : Забавни Игри
Детективи
Поредната супер забавна детективска игра, която ще те подложи на изпитание. Имаш особено важната задача да проследиш двама души, които извършват емоционално престъпление. Трябва да събереш необходимите доказателства, за да отговориш на очакванията на клиента, който с нетърпение очаква резултата от твоята работа.
Играна : 89
Категория : Игри на Приключения
Том и Джери Детективи
Ще се изненада от приключението, което те очаква в настоящата игра! Извикай цялата си концентрация защото те очаква детективска игра с главни герои Том и Джери - любимците на поколения наред. В тази игра те са приятели, но то няма да направи приключението по-малко интересно. Затова запретвай ръкави и решавай тежките случаи с твоите приятели.
Играна : 91
Категория : Логически Игри
Разбий блокчетата
Забавен римейк на класическата игра на блокчета. Разбийте всички блокчета за да минете нивото. Не изпускайте топчето и бонусите, като се пазите от падащите анти бонуси.
Играна : 42
Категория : Забавни Игри
Балончета
Предлагаме ви една изключително проста и едновременно с това интересна игра с балончета. Разполагате с 60 секунди за да спукате възможно най-много балони. Опитайте да подобрите рекорда си.
Играна : 30
Категория : Забавни Игри
Кутии
Заповядайте в света на кутиите, където те са най-важното нещо. Толкова са важни, че падат от небето. Като един истински кутиен обитател трябва да се изкачвате по тях докато можете!
Играна : 58
Категория : Забавни Игри
Предишна 2 Следваща
Общо 229 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност