Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Бягство от фризера
Какво би направил, ако си затворен във фризер и имаш ограничено време да избягаш преди да измръзнеш? Тази игра ще ти даде отговорите. Разреши загадките преди да е станало твърде късно.
Играна : 60
Категория : Забавни Игри
Империум
Интересна и задълбочена стратегическа игра за средновековния период. Строй къщи за селяните си, ферми, казарми и всякакви други сгради. Когато натрупаш армия можеш да нападнеш съседите си. Развий кралството си и завладей всички земи.
Играна : 32
Категория : Забавни Игри
Бот арена
Аркадна игра с роботи, която ще ви предизвика със своята динамика. Вие сте в арена и трябва да оцелеете вълните от противникови роботи. Играта ще изправи пред вас много предизвикателства и целта е да оставите купчина роботи на скрап след себе си.
Играна : 41
Категория : Забавни Игри
Дуум
Вечната класика се завръща. Изправи се срещу ордите на Ада, дошли за да завладеят планетата Марс и колониите на хората. Играта предлага множество оръжия и нива в една неповторима атмосфера.
Играна : 45
Категория : Забавни Игри
Капитан Зоро
Човешката колония на Марс е нападната от опасни извънземни. Само смелия капитан Зоро и неговия космически кораб могат да спасят положението. Събирай бонусите и се пази от изстрелите на противниците и босовете.
Играна : 38
Категория : Забавни Игри
Преговарящ
Нестандартна и интересна игра, в която влизате в ролята на преговарящ с терористи. Целта ви е да измъкнете колкото се може информация за да спасите невинни хора. Внимавайте в разговора си с терориста за да не провалите мисията.
Играна : 52
Категория : Забавни Игри
Мастилена топка
Супер забавна игра, в която трябва да рисувате прегради за да достигнат топките от различни цветове до желаните места. Използавайте бързина и находчивост за да постигнете целта си възможно най-бързо. Множесто нива и предизвикателства.
Играна : 52
Категория : Игри за Ловкост
Рицарска тактика
Рицарите са готови за битка. Поведи ги към победа. Използвай тактика и хитрина за да надделееш над противника. Играта е походова, така че имате време да обмислите действията си.
Играна : 37
Категория : Забавни Игри
Войната на буболечките
Буболечките никога не почиват. Започнала е война между различните видове. Влючи се в битката и покажи кой заслужава да оцелее. Избирай внимателно какви подобрения да направиш на вида си за да спечелиш битките.
Играна : 52
Категория : Забавни Игри
Блокчета
Интересна пъзел игра с много предизвикателства. Разреши пъзелите като изкараш от екрана червените блокове. Можеш да променяш формата на блокчетата и това е ключа към успеха.
Играна : 96
Категория : Забавни Игри
Предишна 2 Следваща
Общо 250 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност