Най-нови

Детски игри Най-нови

Вода и Огън
Помогни на момчето-огън и момичето-вода да успеят с предизвикателствата в тази приключенска игра. Главните герои са достатъчно атрактивни и със сигурност много ще ти харесат. Те се намират в Свещен Храм, а ти трябва да успееш да контролираш и двамата герои, за да разрешиш загадката на пъзела.
Играна : 105
Категория : Логически Игри
Игра с Портокали
Забавна игра за свободното време. Целта е да търкаляш портокалите към пандата и да докосваш всяка звезда. За да смениш посоката трябва да преместваш платформата. Играта се играе само с мишката и е подходяща за малки и по-големи деца. Забавна, интерактивна и занимателна.
Играна : 102
Категория : Игри за Ловкост
Спайдърмен из Града
Спайдърмен те очаква, за да прекарате едно вълнуващо приключение заедно. Ще обикаляте из улиците на града, но целта всъщност е повече от приключение. Двамата трябва да стигнете от единия край на града в другия, за да направите поредното добро дело, на което само герой като Спайдърмен може.
Играна : 61
Категория : Игри с Мотори
Спайдърмен на Скутер
Поредната интересна игра с главен герой Спайдърмен. Той отново очаква от теб да го заместиш в приключението, което ще му се случи в тази игра. Предизвикателствата тук включват събиране на всички, които съдържат допълнителна енергия. Той ще бъде до теб в твоето приключение.
Играна : 90
Категория : Игри с Мотори
Спайдърмен на Мотор
Супер забавна игра с участието на Спайдърмен, чиято роля ще заемеш ти, ако пожелаеш да играеш на тази игра! Концентрирай се защото ще трябва да изпълняваш редица сложни маневри, такива, каквито само Спайдърмен може да изпълнява. Докато изпълняваш маневрите събирай точки, за да преминеш на следващото ниво.
Играна : 131
Категория : Игри с Мотори
Затворници в автобуса
Ти си шофьор на автобуса на затвора в зона с висока престъпност. Качи затворниците и ги достави на полицейските сили за разпит. Опитай се да направиш пътуването им ад за да си платят за престъпленията.
Играна : 130
Категория : Супер Марио Игри
Здраво Каране 2
Играта представлява поредното уникално предизвикателство свързано с мотори, отново интересно и незабравимо. Приключение с нова подобрена визия и модернизиран интерфейс. Ако приключиш успешно можеш да спечелиш златната купа, но за целта трябва да преминеш успешно през всички нива.
Играна : 109
Категория : Игри с Мотори
Тренировката на Томич
Игра за истински герои, които обичат моторите и трудно проходимите местности. Главният герой в играта Томи Томич има нужда от твоята помощ за преодоляването на предизвикателствата по пътя. Томич ще ти позволи да играеш защото знае, че ти си точния човек на когото той може да разчита.
Играна : 116
Категория : Игри с Мотори
Мръсно Състезание
Поредното състезание с мотори, което отново ще те въвлече в света на мощните машини и добрата конкуренция. Ако търсиш нещо специално, то със сигурност ще го откриеш тук. Времето прекарано с играта ще ти се отплати подобаващо под формата на приятно прекарване. Малко екстремност също е налице.
Играна : 64
Категория : Игри с Мотори
Шоу с Мотори
Игра за пораснали деца, които обичат да се забавляват с мотори. Но играта освен забавление изисква и точни умения, които да бъдат използвания в подходящия момент. Стартирай играта и провери своите възможности. От теб зависи дали шоуто ще продължи или не.
Играна : 82
Категория : Игри с Мотори
Предишна 2 Следваща
Общо 224 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност