Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Балонени карти
Забавна смесица между игра с балони и игра на карти. Хванете картите на противника и ги покрийте. Изберете балонена карта с мишката и я управлявайте със стрелките.
Играна : 59
Категория : Забавни Игри
Билярд в пъба
Заповядайте в пъба на по билярд! Множество режими на игра като турнирен, предизвикателства, майсторски удари и други. Покажете на противници и приятели кой е царя на билярда!
Играна : 106
Категория : Забавни Игри
Бейзбол
Можеш ли да направиш хоум рън? Забавна бейзболна игра с 30 различни нива с прогресивна трудност. Удари топката като прецениш траекторията на полета и уцелиш звездите.
Играна : 122
Категория : Забавни Игри
Нещо нещо - арена 2
Още една част от супер арена игрите с безкрайни врагове и предизвикателства. Вие сте супер агент и разполагате с голям набор от оръжия. Какво по-добро от това, ако насреща ви има безброй врагове!?
Играна : 91
Категория : Забавни Игри
Нещо нещо - арена 3
Супер екшън играта се завръща! Пробий си път през безброй противници. Стани шампиона на арената. Множество режими на игра, противници и ъпгрейди.
Играна : 174
Категория : Забавни Игри
Великденски Яйца
Маджонг игра с образи и разцветки на великденски яйца. Намери еднаквите плочки и кликни върху тях, за да изчезнат. Ако намериш и кликнеш върху две плочки с великденски заек веднага ще преминеш на следващото ниво. Опитай и ще ти хареса, играта не е лесна и изисква концентрация, но е забавна и времето ти ще мине неусетно.
Играна : 128
Категория : Забавни Игри
Маджонг с Нива
Игра маджонг с различна нива на трудност. Можеш да започнеш с лесното, да продължиш със средното ниво и да завършиш с трудното. Тази игра като останалите от този вид са много интересни и непрекъснато те карат да играеш. Времето ти ще мине неусетно, но най-важното е, че ще се забавляваш до безкрай.
Играна : 102
Категория : Игри с Карти
Нещо нещо - арена
Супер шантавата игра с безкрайна стрелба се завръща! Опитайте се да оцелеете възможно най-дълго срещу хордите от чудовища. Играта има четири различни вида арени и голямо разнообразие от врагове.
Играна : 74
Категория : Забавни Игри
Нещо нещо
Сагата за шантавите приключения на агента продължава. Току що си успял да избягаш от затвор-психиатрия. Пребори се с противниците и разбери загадката около миналото ти.
Играна : 84
Категория : Забавни Игри
Маджонг Судоку
Интересна игра, която комбинира две класически забавления - маджонг и судоку. За да изиграеш играта трябва да следваш правилата на популярното судоку. Играта е идеална както за любителите на китайските загадки, така и за феновете на судокуто. Опитай да завършиш играта и времето ти ще премине неусетно.
Играна : 45
Категория : Игри с Карти
Предишна 2 Следваща
Общо 232 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност