Най-нови

Детски игри Най-нови

Игра за Държави
Интересна образователна игра свързана с географията. Темата е интересна особено за деца, които се интересуват от държавите по света. Подходяща е за всяка възраст, а останалото е въпрос на знания. Разбери повече, кои държави са включени в играта.
Играна : 72
Категория : Образователни Игри
Малки Парчета
Много забавна образователна игра, която се занимава със скоростта на рибите. Твоята цел е да създадеш риба, която в последствие да се състезава с други риби. По този начин ще изследваш скоростта на рибите и същевременно с това ще се забавляваш.
Играна : 94
Категория : Образователни Игри
Бъди Ди Джей
Ако мечтата ти е да бъдеш ди джей, значи тази игра е идеална за теб! Ще имаш възможността да бъдеш най-добрия и най-харесвания ди джей в бранша. Стартирай играта и започвай да правиш музика и трикове с плочи. Използвай мишката, за да правиш всичко това.
Играна : 73
Категория : Музика Игри
Музикалната Сесия
Забавна музикална игра, с която няма да скучаеш, а напротив ще те предизвиква, ще те забавлява и със сигурност ще те остави без дъх. Забавлението е гарантирано и благодарение на главния герой Валентин. Използвай клавиша за интервал, както и Е, О и мишката.
Играна : 42
Категория : Музика Игри
Талантливият Барабанист
Играта включва барабани и следва принципа на класическа игра с музикалния инструмент барабани. Известна е в повече от 122 държави в целия свят благодарение на модерната напоследък app платформа, която предлага различни приложения за Андроид. За да играеш играта използвай клавиатурата.
Играна : 68
Категория : Музика Игри
Гений с Китара
Ако си дете с музикален талант, то несъмнено настоящата музикална игра ще завладее ума и духа ти. Вероятно обичаш да свириш на някой инструмент, а ако това е китарата играта е просто създадена за теб. За да играеш използвай клавишите A,S,D,J,K,L и мишката. Забавлявай се с музиката, която харесваш.
Играна : 243
Категория : Музика Игри
Новата Стая 2
Новата стая е разнообразна игра, която включва музика, домашни любимци и различни фонове, които ще ти бъдат от полза при създаването на твоята нова стая. Направи я перфектна, точно по твой вкус, както я виждаш в мечтите си и забавлявай до насита.
Играна : 194
Категория : Музика Игри
Музикална Клавиатура
Супер забавна музикална игра, с която ще забравиш за трудните задачи в училище! Влез в света на музиката и провокирай своето любопитство към нотите и ритъма. Не е нужно да притежаваш музикален талант, можеш просо да играеш играта за удоволствие. За да играеш използвай мишката.
Играна : 310
Категория : Музика Игри
Музика и Щастие
В тази игра ще се забавляваш с много сладко бебе, което притежава уникални музикални способности. Освен това играта ти предлага и опция за двама играчи, затова не се колебай да се забавляваш сам или с добър познат.
Играна : 78
Категория : Музика Игри
Музикални Струни
Музикална игра, в която не трябва да те удрят обектите в атмосферата. Трябва да внимаваш и да се пазиш от тях с твоя кораб, но трябва да следиш за горивото, за да можеш да отидеш на следващото ниво. Музиката е бонус, с който ще се забавляваш допълнително.
Играна : 129
Категория : Музика Игри
Предишна 2 Следваща
Общо 218 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност Igri