Най-нови

Детски игри Най-нови

Матрицата на Бен
Навсякъде по света децата обичат Бен, а в тази игра той ще те забавлява с образователна цел, затова математическото приключение не е за пропускане! Ако не си добър в математиката Бен ще те накара да залегнеш повече над цифрите и по-смело да боравиш с тях. Бен трябва да остане супер герой, а това ще стане единствено благодарение на теб.
Играна : 738
Категория : Образователни Игри
Образователна Игра
Предлагам ти една класическа образователна игра, от която ще научиш много неща, но освен това и ще тестваш различни умения. Дори да не успееш да се справиш от първи път не се притеснявай, а се върни и изиграй играта още веднъж.
Играна : 849
Категория : Образователни Игри
Мания по Математика
Забавна и лесна образователна игра за деца, които обичат математиката. Играта развива допълнителни умения свързани с концентрацията, логиката и бързия ум. Опитай се да преминеш през всички нива за даденото време и със сигурност няма да пропуснеш изненадите, които те очакват.
Играна : 558
Категория : Образователни Игри
Спортни Знания
В тази образователна игра на спортна тема ще имаш възможност да провериш знанията си на тема олимпийски игри, които се проведоха в Сочи 2014. Играта се играе само с мишката и представлява поредица от въпроси свързани с конкретната тема. Дори да не знаеш някой отговор със сигурност ще научиш нещо ново и ще обогатиш знанията си.
Играна : 228
Категория : Образователни Игри
Доналд Пише
Тествай своите умения и разбери колко бързо можеш да пишеш. Изписвай правилните букви, за да преминеш на следващото ниво. Внимателно наблюдавай буквите, които падат по-бързо, за да не изпуснеш някоя. За да играеш играта използвай клавиатурата.
Играна : 400
Категория : Образователни Игри
Игра за Държави
Интересна образователна игра свързана с географията. Темата е интересна особено за деца, които се интересуват от държавите по света. Подходяща е за всяка възраст, а останалото е въпрос на знания. Разбери повече, кои държави са включени в играта.
Играна : 419
Категория : Образователни Игри
Малки Парчета
Много забавна образователна игра, която се занимава със скоростта на рибите. Твоята цел е да създадеш риба, която в последствие да се състезава с други риби. По този начин ще изследваш скоростта на рибите и същевременно с това ще се забавляваш.
Играна : 212
Категория : Образователни Игри
Бъди Ди Джей
Ако мечтата ти е да бъдеш ди джей, значи тази игра е идеална за теб! Ще имаш възможността да бъдеш най-добрия и най-харесвания ди джей в бранша. Стартирай играта и започвай да правиш музика и трикове с плочи. Използвай мишката, за да правиш всичко това.
Играна : 326
Категория : Музика Игри
Музикалната Сесия
Забавна музикална игра, с която няма да скучаеш, а напротив ще те предизвиква, ще те забавлява и със сигурност ще те остави без дъх. Забавлението е гарантирано и благодарение на главния герой Валентин. Използвай клавиша за интервал, както и Е, О и мишката.
Играна : 160
Категория : Музика Игри
Талантливият Барабанист
Играта включва барабани и следва принципа на класическа игра с музикалния инструмент барабани. Известна е в повече от 122 държави в целия свят благодарение на модерната напоследък app платформа, която предлага различни приложения за Андроид. За да играеш играта използвай клавиатурата.
Играна : 325
Категория : Музика Игри
Предишна 2 Следваща
Общо 219 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност Igri