Най-нови

Детски игри Най-нови

Първа Помощ
Нестандартна игра, с която ще научиш нещо ново и с която ще се забавляваш. Става дума за оказване на първа помощ. Стъпките, които трябва да следваш са дадени, а това, което се иска от теб е да прилагаш правилно в правилния ред. Играта се отнася за първа помощ при инцидент по време на плуване.
Играна : 338
Категория : Образователни Игри
Игра с Математически Предизвикателства
Интересна образователна игра в полза на математическите умения. Идеална е за деца, които ходят на училище и такива, които искат да се забавляват с игра, която ще развие техните умения в определена област. Играта се състои от десет предизвикателства, които трябва да преминеш успешно. При успех печелиш златен медал.
Играна : 100
Категория : Образователни Игри
Американско състезание
Едно вълнуващо състезание с американски традиции на американска почва. Впуснете се в лудешката надпревара с 19 други автомобили и покажете кой е скоростният шампион. Множество автомобили и модификации.
Играна : 510
Категория : Игри с Коли
Количката на Марио
Весело състезание с любимия герой от компютърните игри Марио. Скочете в пазарската количка и поемете по трасето. Много забавления, бонуси и трасета ви очакват.
Играна : 196
Категория : Супер Марио Игри
Супер Състезание
Предлагам ти да се впуснеш в едно напълно реално състезание. Ще шофираш и ще се забавляваш. Усещането е неподправено, тъй като играта е създадена, така че да бъде максимално реална. Затова без съмнение ще усетиш реалната тръпка на истинското състезание.
Играна : 593
Категория : Игри с Коли
Двама Бойци
Супер забавна игра за един или двама играчи! Игра, в която могат да се сменят роли, и в която никой няма да скучае. Играч 1 използва клавишите AD за контрол на движенията, J за атака, K за скок, L за газ, UIO за умения, а комбинациите AA/DD, SAJ, DD J/AA J за допълнителни екстри. Играч 2 използва стрелките за ляво и дясно за контрол на движенията, клавишите за атака, двойката за скок, тройката за газ, 456 за умения, а допълнителните екстри с комбинациите → →/← ←, ↓ → 1, → → 1/← ← 1.
Играна : 332
Категория : Игри за Двама
Приключението на Охлюва
Страхотна игра с много нива за преодоляване. Целта е да помогнеш на охлюва Джими в приключението, което го очаква. Имаш на разположение инструкции и различни инструменти, които да бъдат в помощ на теб и главния герой в играта. Успешното приключване на играта зависи от теб и твоята съобразителност.
Играна : 429
Категория : Игри на Приключения
Бъди Боец
Приключение, което няма да те остави безучастен. Ще преодоляваш трудни препятствия и ще се бориш с неприятели. Преди играта можеш да настроиш твоя боец както желаеш. Имаш на разположение допълнителни екстри по време на играта и когато преминаваш от едно ниво на друго.
Играна : 243
Категория : Игри на Приключения
Караме Такси
Предлагам ти приключение с шофиране. Затова ако си фен на колите, то тази игра е точно за теб. Ще караш такси и ще обикаляш улиците на града, за да возиш клиенти от едно място до друго и да печелиш пари. Много лесно звучи, нали? А със сигурност е и много забавно.
Играна : 231
Категория : Игри с Коли
Красив Маникюр
Много забавна игра за малки момичета, които искат да бъдат красиви. Играта ще ти предложи възможността да сътвориш нещо красиво и цветно за твоите нокти. Можеш да развихриш въображението си и да оцветиш маникюра си в най-екстравагантните цветове.
Играна : 693
Категория : Игри за Разкрасяване
Предишна 2 Следваща
Общо 221 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност