Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Космически изследовател
Корабът ти се е разбил на Плутон. Трябва по най-бързия начин да събереш енергийните батерии за да можеш да излетиш. Премини през лабиринта и се справи с капаните му.
Играна : 23
Категория : Забавни Игри
Супер Анджело
Готина игра в стил супер марио. Играта притежава всичко което харесвате от класиката, но е с нов изчистен вид. Можеш ли да спасиш принцесата?
Играна : 57
Категория : Супер Марио Игри
Бягството 2
След неуспешния опит да те елиминират бандитите отново са по петите ти. Бързо трябва да им избягаш иначе с теб е свършено. Високи скорости, много престрелки и адреналин те очакват по пътя ти към свободата.
Играна : 79
Категория : Игри с Коли
Контра снайпер
Елитен снайперист е пратен на мисия да елиминира врага. Поеми контрола и бъди точен. Трябва не само да отстраняваш противниците ами и да го правиш бързо ако искаш да продължиш напред.
Играна : 40
Категория : Забавни Игри
Буквена защита
Интересна игра, в която за да защитиш земята трябва да изпишеш думите под астероидите. С всяка успешно написана дума ще отраняваш по един астероид. Всяко успешно преминато ниво ще предлага все повече и по-сложни думи.
Играна : 32
Категория : Образователни Игри
Цветна атака
Интересна игра със стрелба. Унищожи цветните петна, които се опитват да стигнат до централното цветно петно като ги застреляш. С всеки убит враг трупаш опит.
Играна : 21
Категория : Игри за Ловкост
Цветен катапулт
Изстреляй калинката по цветята в небето. Целта ти е да ги уцелиш всичките с възможно най-малко опити. Докато калинката лети можеш да я контролираш със стрелките.
Играна : 52
Категория : Игри за Момичета
Кралски емисар
Прослави краля си като спасиш прекрасната земя на кралстовото от природните стихии. Можеш да строиш и развиваш градове. Направи най-успешния град в цялото кралство.
Играна : 37
Категория : Забавни Игри
Зомби знаменитости
Зомби апокалипсисът е тук. Може би не си очаквал, но най-коварните зомбита които ще те преследват са знаменитости. Унищожи всички знаменитости и печели пари за ъпгрейди по оръжията си.
Играна : 41
Категория : Забавни Игри
Топка и числа
В тази игра от теб се изисква комбинация от ловкост и бързо мислене. Топката подскача непрекъснато и трябва да я накараш да отскочи през всеки квадрат в определената последователност. Управлението става посредством стрелките.
Играна : 29
Категория : Игри за Ловкост
Предишна 2 Следваща
Общо 259 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност