Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Бойни кораби
Класическата игра на бойни кораби е претърпяла нова интересна итерация. Унищожи противниковите кораби преди той да открие твоите. Мисли логично и ще спечелиш!
Играна : 17
Категория : Забавни Игри
Карлят на маймуните
Впусни се в лудо приключение с краля на маймуните - Уконг и неговите приятели. Краля е майстор на не един боен стил и ти трябва да използваш уменията му максимално. С унищожаването на чудовищата трупаш опит, чрез който можеш да ъпгрейдваш героя си.
Играна : 19
Категория : Игри на Приключения
Танкова армада
Искал ли си някога да бъдеш командир на танк? Сега имаш тази възможност. Базата ти е под атака на вражеските танкове. Твой дълг е да я опазиш. След всяко ниво можеш да идеш до работилницата за подобрения по танка си.
Играна : 16
Категория : Игри на Симулатори
Маймунка в балон
Маймунката е на приключение в своя воден мехур. Помогни и да събере всички плодове по пътя си. Пази се от шиповете, ако ги докоснеш това слага край на играта.
Играна : 30
Категория : Игри за Ловкост
Градски камион
Поверен ти е мощен камион и пред теб стои предизвикателно трасе! Какво ще направиш! Мини трасето и събери колкото можеш повече монети без да се разбиеш. Със стрелките управляваш камиона а с "N" ускоряваш.
Играна : 57
Категория : Игри с Камиони
Галактическа война
Впусни се в завладяването на галактиката! Можеш да застанеш на страната на смелите астронавти или на една от двете извънземни раси. Купувай оръдия и войници с които да опазиш базата си.
Играна : 42
Категория : Забавни Игри
Разруши ги
Разруши всички постройки по пътя си. Целта ти е така да изстреляш топката/топките, че всички компоненти да паднат под зелената линия.
Играна : 23
Категория : Забавни Игри
Гравитация
Интересна игра, в която трябва да изпратите топчето до определеното място. За да постигнете целта си трябва да манипулирате гравитацията както ви е угодно.
Играна : 31
Категория : Забавни Игри
Черепи в атака
Играй като пламтящ череп в търсене на знания! Трябва да преминаваш нивата без да пропаднеш или да те хване някой подъл капан. Събирай знанията докато навигираш из нивото.
Играна : 27
Категория : Забавни Игри
Аеробатика
В тази игра трябва да изпълнявате специални маневри от висшия пилотаж. Преминете през въздушните препядствия без да се разбиете. Играта има много нива с постоянно повишаща се трудност.
Играна : 33
Категория : Игри със Самолети
Предишна 2 Следваща
Общо 264 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност