Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Снайпер
Един добър и човек е несправедливо вкаран в затвора. Твоята задача като елитен снайпер е да му помогнеш с бягството. За целта трябва да елиминираш пазачите и всеки изпречил се на пътя.
Играна : 125
Категория : Забавни Игри
Странен свят
Стилна игра тип открий разликите. Във всяко ниво имате по две стилни картини и трябва да откриете петте разлики. С всяка следваща рисунка задачата ще става по-трудна.
Играна : 128
Категория : Логически Игри
Космически пилот
3D космически симулатор с над 30 различни нива и множество умни противници. Трябва да оцелееш във всяко ниво за да продължиш напред. С всеки унищожен противник трупаш опит и придобиваш нови умения.
Играна : 106
Категория : Забавни Игри
Извънземна битка
Избери страна във военния конфликт на чужда планета. Можеш да избираш между извънземните нашественици или хората колонизатори. Целта е да разрушиш вражеската база. Използвай умно бойните ти единици за да успееш.
Играна : 121
Категория : Забавни Игри
Малка ферма
Готови ли сте за пъзел забавления малки фермери? В тази весела игра целта ви е да напълните камионите с реколта от плодове и зеленчуци. За да съберете растения от полето трябва да маркирате правоъгълник с растения от еднакъв тип в краищата. Колкото по-голям е правоъгълника, толкова повече растения ще съберете.
Играна : 100
Категория : Забавни Игри
Зомби щурм
Действието в тази игра се развива в изоставено военно укритие. Зомбитата нападат и ако искаш да оцелееш трябва да се отбраняваш. Първоначално разполагаш само с верния си пистолет и дървени прегради, но с напредването на играта можеш да купуваш нови оръжия и барикади. Оцелей възможно най-дълго.
Играна : 121
Категория : Забавни Игри
Шантава маймунка
Маймунката каскадьор е готова за действие. Изстреляй я по лешниците. Целта е да удариш възможно най-много от тях. Събери най-много точки и стани лешников шампион.
Играна : 58
Категория : Забавни Игри
Игра на думи
Интересна и занимателна игра на думи във викторианската епоха. Ти си в ролята на изобретател, който открива планове за построяване на машина, която работи със силата на буквите. В този момент те нападат механични буболечки. Трябва да ги унищожиш като използваш новооткритото си изобретение. Въведи наличните букви и ги изстреляй като натиснеш enter.
Играна : 85
Категория : Забавни Игри
Кралството
Интересна и задълбочена стратегия. Изгради своята империя от нищото. Играта е комплексна и ще предизвика мисленето ви. Разполагаш с огромен набор от сгради и единици.
Играна : 65
Категория : Забавни Игри
Елексири
Защити се от вълните прииждащи чудовища със силата на магическите елексири. Забъркай сместа и я изстреляй по враговете. Можеш да купуваш различни субстанции и по този начин да забъркваш по потентни смеси.
Играна : 95
Категория : Забавни Игри
Предишна 2 Следваща
Общо 255 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност