Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Марио стрелба
Една игра с любимия ви Марио. Той е във фермата и се опитва да я опази от нашествието на шантавите патици. Спри патките като използваш всички сили и средства.
Играна : 41
Категория : Супер Марио Игри
Магическа Градина
Забавна игра за засаждане на цветя и други растения в една магическа градина. Първо трябва да избереш семена, после да ги посадиш на подходящо място. Следва поливането им, а това става като кликнеш на водата. Имаш възможност да използваш магически прах, който ще позволи на растенията ти да растат по-бързо.
Играна : 88
Категория : Забавни Игри
Бърз мотор
Впрегни цялата мощ на супер спортен пистов мотор. Мини пистата за максимално добро време. Спечели всички писти и стани шампион.
Играна : 51
Категория : Игри с Мотори
Пустинна защита с кули
Присъедини се към щатската морска пехота. Те са на операция в пустинята и се нуждаят от добър командир! Помогни им да опазят позициите и да преборят враговете в тази интересна игра тип защита с кули.
Играна : 56
Категория : Забавни Игри
Магазин за Животни
Мария притежава магазин за животни и се нуждае от твоята помощ. Асортиментът на магазини включва всякакви екзотични и не толкова странни животни, както и всякаква козметика за тях. Клиентите са много и ти трябва да помагаш за тяхното обслужване. Ще печелиш и допълнителни пари като лично продаваш някои от животните.
Играна : 116
Категория : Игри с Животни
Скуби в Замък
Главният герой, кучето Скуби, разполага с три опита, за да изпълни задачата. Ти ще му помогнеш в това начинание, така че всичко зависи от твоите способности в играта. Двамата ще получите допълнителна помощ ако се осмелите да прекрачите вратите на замъка. За да се отварят трябва просто да кликнеш върху тях. Вътре се крие и тайната, която ще спаси двама ви от призраците.
Играна : 240
Категория : Забавни Игри
Аз съм зомби
Узнай историята на първото зомби като поемеш контрол над него и неговите нови "приятели". Управлявай своята армия като ги примамваш с буркан с мозък. Опитай се да създадеш възможно най-голяма армия като хапеш хората и да я опазиш възможно най-дълго жива.
Играна : 63
Категория : Забавни Игри
Последната битка
Играта е класическа стрелба с танкове, но с нови елементи. Противниците ви еволюират с времето и стават все по-коварни. Всеки убит противник ви носи злато, което можете да използвате за подобрения по танка си. Опитайте се да съберете бонусите по нивото преди да изтече времето им докато избягвате вражеския огън.
Играна : 47
Категория : Забавни Игри
Боен кораб
Внимание! враговете нападат и вие трябва да опазите родния бряг. Корабът ви може да е малък но е снабден със смъртоносни оръжия. Преборете всички противници и подсигурете морската шир.
Играна : 51
Категория : Забавни Игри
Супер Шпионин
Бъди супер шпионин, който разгадава случаи с различна степен на трудност. Очите и интуицията са твоите главни средства, с които решаваш трудните загадки, но ти трябват и доказателства, затова си отваряй очите на четири. Не трябва да пропускаш нищо съществено за случая, който разгадаваш.
Играна : 70
Категория : Забавни Игри
Предишна 2 Следваща
Общо 231 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност