Игри | Igri

Начало
Барби Игри
Бен 10 Игри
Забавни Игри
Игри за Готвене
Игри за Двама
Игри за Ловкост
Игри за Момичета
Игри за Оцветяване
Игри за Подреждане
Игри за Разкрасяване
Игри за Рисуване
Игри на Приключения
Игри на Симулатори
Игри с Животни
Игри с Камиони
Игри с Карти
Игри с Коли
Игри с Кукли
Игри с Мотори
Игри със Самолети
Логически Игри
Музика Игри
Образователни Игри
Супер Марио Игри

Полезни Връзки

За контакти

Най-нови

Детски игри Най-нови

Изоставената къща
Очаква ви приключение в самотната къща. Разгадайте загадките на изоставеното място. Къщата ще предизвика ума и съобразителнотта ви, като същевременно може и да ви уплаши.
Играна : 185
Категория : Игри на Приключения
Събери три
Игра с приятна музика от тип събери три на ред. Трябва да комбинираш формите така, че да имаш поне три поредни като разместваш околните. Всяко успешно преместване добавя време. Играта свършва като изтече времето.
Играна : 110
Категория : Забавни Игри
Умното куче
Умното куче е измислило новаигра със своят приятел. Целта на играта е топката да стигне от едното куче до другото. За целта ще имате на разположение различни предмети които да ви помогнат да преминете нивата.
Играна : 149
Категория : Игри с Животни
Морски шах
Изиграйте класическия морски шах срещу компютърен опонент. Целта ви е много проста - наредете три еднакви плочки на една линия или по диагонал. Можете да избирате между това да започнете първи и втори.
Играна : 128
Категория : Забавни Игри
Багазин за бижута
Магазина за бижута на Мина наскоро е отворил врати. Трябва да обслужиш клиентите като им продадеш правилните бижута по най-бързия начин. Не ги карай да чакат и те ще ти се отблагодарят.
Играна : 106
Категория : Игри за Разкрасяване
Бягство от стаята на светулките
Избягай от мистериозната стая на светулките. За целта трябва да използваш скритите (и не само) предмети. Разреши мистерията и излезни на свобода.
Играна : 188
Категория : Забавни Игри
Превози товара
Стратегическа игра, в която трябва да превозваш цимент до фабриката. Икономиката на целия град зависи от теб. Справи се с поръчките на време и ще си осигуриш много нови.
Играна : 110
Категория : Игри с Коли
Време за пуканки
В тази готина игра ти си продавач на пуканки. Клиентите ще ти дават поръчки и е твое задължение да ги удовлетвориш по най-добрия начин. Справи се бързо и точно с всички поръчки и ще си докараш добър оборот. Помогни на бизнеса да процъфти в твоите вещи ръце.
Играна : 213
Категория : Забавни Игри
Защити палатката
В тази весела игра ти си индиански воин, който трябва да защити палатката на дедите си. Враговете ти пристигат на вълни и трябва да победиш всеки един от тях за да елиминираш опасността. След всяка вълна имаш възможност да купуваш различни оръжия и подобрения в отбраната ти.
Играна : 108
Категория : Забавни Игри
Метеоритен дъжд
Шарена и забавна игра, с която ще упражните ума си. Кликнете на метеоритите и астронавните в определения ред - от най-ниската цифра към най-високата. Имате времеви лимит, така че бъдете бързи за да натрупате повече точки.
Играна : 116
Категория : Забавни Игри
Предишна 2 Следваща
Общо 256 страници с игри.

Фейсбук

Реклама

Всеки ден нови detski igri от Детски Кът Игри за Деца  © 2013 detskigri.com     Поверителност